Csatos hordozók

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Fizio Je Porte Mon Bébé csatos babahordozó, szürke, barna zsebbel, pamut

CO434336

Modern, sokoldalú, könnyen kezelhető babahordozó, a Je Porte Mon Bébé cégtől

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 398 hűségpont kapható. A kosarad összesen 398 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 939 Ft‎.


39 800 Ft‎

Egyéb infó

A Fizio az, amit a szülők 2015-ben egy felsőkategóriás, formázott, a JePorteMonBébé által tervezett és gyártott hordozóeszköztől várnak: modern, könnyen kezelhető, sokoldalú eszköz. Létrejöttét a JPMBB, ez a kis, francia családi vállalkozás tette lehetővé, amire méltán büszke Olivier és Keren, a Fizio megálmodója és megvalósítója.

A Fizión is megtalálhatók a JPMBB-termékek jellegzetességei: az eredeti JPMBB kendőnél, a Zsömbinél megismert zseb, illetve a Pöti karikafedő párnájához is használt (mű)bőr. Az esztétikai megjelenésen kívül azonban leginkább a baba szenzoros, idegrendszeri és mozgásfejlődésére figyelő szakértelem lehet ismerős számunkra ennél az eszköznél is.

A Fizio olyan csatos hordozó, amihez újszülött kortól 18 hónapos korig használható, szabadon berakható vagy kivehető magasítópárna, illetve a legkisebbeknek szánt, szintén szabadon betehető/kivehető, párnázott nyaktámasz is vásárolható.

Elöl-, csípőn és háton hordozásra egyaránt használható, a születéstől 3 éves korig (3,5-20 kg, háton hordozásra 6 hónapos kortól).

Az oldalsó behúzók  feladata az életkortól függően változik:

Kisbabáknál lehetővé teszi, hogy a test-rész magasságát és szélességét a baba méretére állítsuk. A különböző beállítások a hordozó méretének módosítására adnak lehetőséget, ami testre szabott megoldást nyújt. Ez megfelelően tartja az újszülöttet, a behúzók használatával pedig a hordozóeszköz széle szorosan követi a baba apró termetét, és olyan megtámasztást ad, ami támogatja baba korának megfelelő gömbölyűséget, nem pedig behúzza. A behúzókkal azt is elkerülhetjük, hogy a hipotón,vagyis laza izomzatú csecsemők „S” alakot vegyenek fel, ha a hordozóeszköz túl nagy.

Nagyobb (+10 hónap) baba esetében a behúzók segítségével a behajlított térdet meg tudjuk támasztani. Elősegítik a baba medencéjének bebillenését, ami széles és kényelmes lábtartást biztosít. Lehetővé teszi továbbá, hogy amikor a baba ébren van, a karját kivegye a hordozóból.

A behúzók biztosítják a még testsúly kedvező eloszlását a vállpántok és a derékpánt között. Ez azért lehetséges, mert a behúzók rögzítése a vállpántoktól halad a derékpánt felé – ami akkor hasznos, ha valaki inkább úgy szeretne hordozni, hogy a terhelés inkább a vállpántokra és ne a derékpántra menjen.

Egyéb jellemzők, kis extrák:

-A hordozóeszköz test-része formázott (azaz nem sík), ami a baba hátának alsó szakaszát gömbölyíti, térdét pedig felhúzza. Ez meggátolja, hogy a baba medencéje és háta kilapuljon,

- a vállpántok két irányban állíthatóak, melyek megkönnyítik a pontos beállítást akár elöl, akár háton hordozunk,

- elől hordozáskor a vállpántok a háton keresztezhetőek,

- megbízható csatok és pántok,

- tartozék kis tükör, amivel bármikor meg tudjuk nézni a babánkat, ha már a hátunkon hordozzuk,

- a mellkaspántot rugalmas hevederekkel látták el, ami lehetővé teszi, hogy a hordozó személy könnyebben tudja mozgatni a vállát a mellkaspánt elmozdulása nélkül,

- valamennyi heveder végén egy praktikus gumival rögzíthetjük a feltekert hevederszárakat, hogy ne lógjanak fölöslegesen,

- ha meleg van, a hordozóeszköz nyitható részének köszönhetően biztosított a baba hátának a szellőzése, hűtése. Hidegben – a villámzárak segítségével – a hát könnyen betakarható

- elegáns, egyedi kivitel

A termék többféle színben kapható, és Ökotex 100 minősítéssel rendelkezik.

Raktáron: Sötétkék, gesztenyebarna zsebbel, pamut

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Fizio Je Porte Mon Bébé csatos babahordozó, szürke, barna zsebbel, pamut

Fizio Je Porte Mon Bébé csatos babahordozó, szürke, barna zsebbel, pamut

Modern, sokoldalú, könnyen kezelhető babahordozó, a Je Porte Mon Bébé cégtől

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: