Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Deja-vu Kávészünet szappan
Deja-vu Kávészünet szappan
990 Ft

Deja-vu Kávészünet szappan

A Deja-vu Kávészünet szappan egy markáns illatú, jól habzó, tartós szappan, amely a mindennapi tusoláshoz, kézmosáshoz ajánlott, férfiaknak is! Ha kedveled a kávé illatát, és szeretnél egy nem hétköznapi, ugyanakkor kiválóan és természetesen ápoló terméket, ez a szappan kiváló választás lehet számodra!

Kiszerelés
80 g
Várható kiszállítás
2024.04.24
Raktáron
990 Ft
Egységár: 12 375 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Deja-vu Kávészünet szappan nem bújik más háta mögé, olyan embernek való, aki vállalja a döntéseit. Határozott, egyedi és felejthetetlen illata akár férfiaknak is kitűnő választás lehet!


A kávé illata megosztó, hiszenvan, aki imádja, másoknak viszont túl karakteres. Az biztos, hogy nem hétköznapi!


A szappan illatát a pacsuli illóolaja adja, mely jellegzetes, férfias, földszagú. Aki egyszer megismeri, nem felejti el többé. Segít az összpontosításban, fokozza a koncentrációt, erősíti a tisztánlátást, egyúttal fel is frissít. Segítségül hívtuk hozzá a kávészemcséket, hogy radírozzák le a bőrről szükségtelen sallangokat, elhalt hámsejteket.


A szappan egyik fő összetevője a kókuszolaj, amely számos jó tulajdonsággal bír: vírus-, baktérium- és gombaölő hatása miatt a gyógyászatban bőrproblémák kezelésére (övsömör, ekcéma, vagy egyéb fertőzések esetén) is használják. Nyugtató és antioxidáns hatása a bőr mindennapos igénybevételére van jótékony hatással. A szappanban található sheavaj és ricinusolaj rendkívül gazdag bőrápoló és -regeneráló összetevők.


Keményebb állagú, kifejezetten tartós, jól habzó szappan, mindennapos kézmosáshoz, tusoláshoz is jó szívvel ajánljuk.


Összetevők: szappanosított kókuszolaj, víz, sheavaj, szappanosított ricinusolaj, 100% tisztaságú patchouli illóolaj, őrölt kávészemcsék


Kiszerelés: 80g


Az ár egy darabra vonatkozik.

Adatok
Márka
Deja-vu
Cikkszám
DEJAKAVESZ
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!