Szoptatáshoz

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Szoptatós takaró/kendő, liliomos

Szoptatós takaró/kendő - a komfortos szoptatás élményéért

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 49 hűségpont kapható. A kosarad összesen 49 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 116 Ft‎.


4 990 Ft‎

Egyéb infó

Aki szereti diszkréten etetni babáját kompromisszumok nélkül, de már elege van az állandóan ide-oda csúszkáló textilpelusból, amivel eltakarja magát, vagy teljesen nem szeretné betakarni a kicsit, miközben eszik, nekik itt a várva várt megoldás!

Ezzel a szoptatós kendővel akár a játszótéren, családi összejöveteleken, munkahelyen, vagy gyakorlatilag BÁRHOL meg tudod úgy szoptatni a kisbabádat, hogy rosszalló pillantásokat kapnál bárkitől is, vagy akár egy pillanatig kellemetlenül kellene érezned magad, mikor az egyik legszebb, és legtermészetesebb dolgot teszed.

Ez a szoptatós kendő abban tér el a többi hasonló terméktől, hogy egy vékony merevítő található benne, és így folyamatosan láthatjuk a babát evés közben.

100% pamut anyagának köszönhetően a baba folyamatosan friss levegőhöz jut, egy-egy maratoni evés alatt sem melegszik be a kendő alatt, és a szemkontaktust fenn tudja tartani édesanyjával.

Mosógépben mosható.

Kis zsebe van elől a törlőkendőnek, amivel a babát evés után meg lehet törölgetni.

Mérete: 100*70 cm

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Szoptatós takaró/kendő, liliomos

Szoptatós takaró/kendő, liliomos

Szoptatós takaró/kendő - a komfortos szoptatás élményéért

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: