Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Egy cirkuszigazgató mindennapjai - Anyaság rocks!
Egy cirkuszigazgató mindennapjai - Anyaság rocks!
3 599 Ft

Egy cirkuszigazgató mindennapjai - Anyaság rocks!

Érdekes, itt-ott provokatív könyv Fiala Borcsától

Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
3 599 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Neked ajánlom ezt a könyvet. Ha már az anyák napja említésétől is kiborulsz. Ha a legvonalasabb időnácinak érzed magad, akinek soha, semmire, semennyi ideje sincs. 

 

Ha augusztus végén már alig várod, hogy drágalátos gyermekeidre ismét hét lakattal zárják rá az iskolakaput. Ha a srácok remekül legóznak az apjukkal, miközben te a kisemmizett, kiközösített és száműzött csúnya anyu szerepet gyakorlod az esti fellépésre. Ha egyszer az életben nem szeretnéd tudni, hogy mi lesz ma a vacsora. Ha fogtündértagadó vagy. Ha a meditáció-jóga-fitness tevékenységi kört nálad a kanapén-döglök-öt-percig-egy-sörrel-és- bambulok is kimeríti. Ha a gyerekeid wikipédiának néznek, és századszorra is felteszik a Hol van a? kezdetű kérdést. Ha még elhiszed, hogy tudsz kedves, vonzó, vicces és szexi lenni, de mindezek ellentétét mutatod. Ha kezded belátni, hogy a lányod és a fiad felvilágosításával egy időben, az életből rád jutó szexmennyiség exponenciálisan csökken. És ha a fentiek ellenére mégis úgy érzed, hogy szíved mélyéről szereted ezt a cirkuszt, ami a családod, és az önsajnálat üveghegyén túl csak neked ragyog fel a csillámpónis szivárvány, akkor ez a könyv neked és rólad is szól. 

 

Fiala Borcsa a WMN internetes magazin főszerkesztő-helyettese, újságíró és blogger. Éveken át A cirkuszigazgató hétköznapjai címen futó nagy sikerű blogban jegyezte fel porondmesteri tevékenységét; ötleteket adva a többi cirkuszigazgató anyukának, hogy miként őrizzék meg fejüket a gyereknevelés oroszlánszájában.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789633108642
Cikkszám
9789633108642
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!