Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
1 450 Ft - 9 991 Ft
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Egészség, életmód

Gyermekeink születése sok változást hozhat az életünkbe. Az egészség és életmód kategóriába olyan, már általunk olvasott könyveket gyűjtöttünk, amit jó szívvel ajánlunk bárkinek, akit foglalkoztat a testi, lelki és szellemi egyensúly.


171termék130
171termék130

Gyermekeink születése sok-sok szépséget hoz az életünkbe és ezzel együtt egészen más, esetleg eddig nem ismert mélységeink, végleteink is előtérbe kerülnek. A meghitt, boldog pillanatok mellett kíméletlenül befurakodik a rengeteg kérdés, kétely és bizonytalanság.

Természetesen tudjuk, hogy könyvekből nem lehet megtanulni gyermeket nevelni és a legfontosabb, hogy figyelmünkkel segítsük gyermekünk útját, mégis vannak nehezebben megélt helyzetek, elakadások, amikor nagyon jól jön pár jó mondat, támasz, módszer, ami magunktól nem jutott volna eszünkbe.

Az is tapasztalható, hogy gyermekünk megszületése több változást is elindít az életünkben. Van, aki elindul önmaga felé és egy mélyebb önismereti utat jár be, van, akiben ekkor érlelődik a testtudatosság és felébred a mozgás iránti vágy és van, aki a tudatosabb és környezetkímélőbb életmód felé fordul.

Ezért is gyűjtöttünk össze egy tudatosabb életmóddal foglalkozó könyvgyűjteményt, amit jó szívvel ajánlunk bárkinek, akit foglalkoztat a testi, lelki és szellemi egyensúly.

Jó olvasást!

Ajánló:

Herner Dorka: Gyerekes gondolatok
Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet
Ambrus Éva: Anya kérek még