Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés

Babaszoba

A legtöbb kismamára a várandósság alatt, főleg a végén rátör a fészekrakási ösztön, amely a hamarosan világra jövő baba körüli tér kialakításában érhető tetten.
A babaáruházakban rengeteg bababútort, kiegészítőt árulnak, de lássuk be  legtöbbjükre valójában nincs szükség! Amire viszont nagy szüksége lesz a kisbabának, az egy biztos tér a szülei közelében, mellett és természetes anyagokból készült puha takarók, ágynemű, kis ruháinak alkalmas tárolók és kedves színes forgó, vagy fali dísz esetleg.

Na de miben aludjon a baba?
Ez lehet rácsos ágy, bölcső vagy az ágyhoz csatlakoztatható kiságy vagy babaöböl is. A lényege az hogy közel legyen az anyához, a legjobb ha csatlakoztatva van az ágyunkhoz, így nem kell éjjel felkelni sem, ahhoz hogy megnyugtassuk a picit.  Pelenkázó állvány, komód
A pelenkázáshoz mindenképpen szükséges egy biztonságos hely, ahol pelenkázni tudunk, és tárolni tudjuk a sok szép színes pelenkát és kiegészítőt a babának.

A pelenkázáshoz szükséges kiegészítőket (pelenka, popsitörlő, betétek stb.) érdemes kézközelben tartani, hiszen ezeket napjában többször használjuk. Praktikusak a nyitott tárolók. Remek pelenkázó alátéteket találtok ITT, amit a komódra, pelenkázóra teríthettek.

Ha a bébi születése előtt tervben van a kicsi szobájának kifestése vagy pl. parkettázása, akkor azt érdemes minél előbb kivitelezni, hogy legyen elegendő idő, amíg a festékek és ragasztóanyagok megszáradnak és kiszellőznek. A legbiztonságosabb, ha a születés várható időpontja előtt 2 hónappal befejeződik a vegyi anyagokkal történő felújítás! Válasszunk vizes alapú festékeket és gyerekbarát fakezelő anyagokat!


A kisbabáknak nincs szükségük paplanra és párnára! Pici korban az a legegészségesebb, ha egyenesen fekszik, egy viszonylag keményebb matracon, a feje alá pedig érdemes tenni egy – a négy oldalán biztonságosan rögzített tetra pelenkát

Takaró vagy hálózsák?

A babákat altathatjuk hálózsákban, vagy rétegesen felöltöztetve is, de takaró mindenképpen szükséges. Érdemes többet beszerezni, hiszen altatjuk úton az autóban, a babakocsiban is, kelleni fog vékonyabb és vastagabb babatakaró is. Egy jó babatakaró játszószőnyegként is használatos, praktikus és higiénikus megoldás ha nem otthon tesszük le a babánkat a földre. 

TOP babatakaró listánk

A babaszoba témában lehetőleg ne hagyjunk mindent az utolsó pillanatra, mert ki tudja, mikor  indul el végül a baba, lehetőleg az utolsó heteket töltsük pihenéssel, feltöltődéssel, a babára és a szülésre való hangolódással. Olvassunk jó könyveket (pl. Babák testközelben) és végezzük inkáb csak az utolsó simításokat a kuckója szépítgetésében.

Boldog és kreatív babaszoba rendezgetést!