4 éves kortól ajánljuk

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Berg Judit - Sári születésnapja

9789634105657

Legújabb Berg Judit könyv, Sári születésnapja

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Rendelhető 1 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 19 hűségpont kapható. A kosarad összesen 19 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 45 Ft‎.


1 990 Ft‎

Egyéb infó

Berg Juditnak rengeteg gyerekkönyve van és szinte minden korosztálynak írt könyvet, a neve már garancia a sikerre. A Maszat sorozat a legkisebbek első igazi olvasmányai. Két éves korban gyerekek rendkívül érdeklődőek, elkezdenek minden nap mesét követelni, nem csak este, napközben is, és akár órákig tudnák hallgatni, akár ugyanazt. Ennek az időszaknak a könyvei lesznek azok, amiket rongyosra olvastok, és bizony szakadnak is, vagy pecsétesek lesznek, mert biztosan ezeket viszitek magatokkal mindenhová.

Minden könyvben két mesét olvashatunk, ezek többnyire egymás folytatásai, de legalábbis egy téma köré szerveződnek. Ez a kétmesés koncepció tökéletes, mert a gyerekek mindig szeretnének még egy mesét, és olyan jó még összebújva mesét mesélni, de miután elolvastuk a másodikat is, bizony már aludni kell. A történetek a két és három évesekhez szólnak, az ő mindennapjainak és érdeklődésének megfelelő témákat mutatnak be izgalmasan


Sárinak születésnapja van, amire meghívja Hédit, Misit - no és persze Maszatot is. A barátaitól egy plüssrókát kap ajándékba, mert mindenki tudja, hogy a róka Sári kedvenc állata. Sári nagyon boldog - Pötyi baba viszont nagyon szomorú. Egyáltalán nem örül a rókának. Annyira nem örül, hogy világgá is megy. Mi lesz Pötyi babával?

Kemény kötés

Agócs Írisz rajzaival

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Berg Judit - Sári születésnapja

Berg Judit - Sári születésnapja

Legújabb Berg Judit könyv, Sári születésnapja

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: