Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Berg Judit - Sári születésnapja
Berg Judit - Sári születésnapja
2 790 Ft

Berg Judit - Sári születésnapja

Berg Judit - Sári születésnapja
Berg Judit - Sári születésnapja

Legújabb Berg Judit könyv, Sári születésnapja

Várható kiszállítás
2024.04.25
Raktáron
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Berg Juditnak rengeteg gyerekkönyve van és szinte minden korosztálynak írt könyvet, a neve már garancia a sikerre. A Maszat sorozat a legkisebbek első igazi olvasmányai. Két éves korban gyerekek rendkívül érdeklődőek, elkezdenek minden nap mesét követelni, nem csak este, napközben is, és akár órákig tudnák hallgatni, akár ugyanazt. Ennek az időszaknak a könyvei lesznek azok, amiket rongyosra olvastok, és bizony szakadnak is, vagy pecsétesek lesznek, mert biztosan ezeket viszitek magatokkal mindenhová.


 


Minden könyvben két mesét olvashatunk, ezek többnyire egymás folytatásai, de legalábbis egy téma köré szerveződnek. Ez a kétmesés koncepció tökéletes, mert a gyerekek mindig szeretnének még egy mesét, és olyan jó még összebújva mesét mesélni, de miután elolvastuk a másodikat is, bizony már aludni kell. A történetek a két és három évesekhez szólnak, az ő mindennapjainak és érdeklődésének megfelelő témákat mutatnak be izgalmasan



Sárinak születésnapja van, amire meghívja Hédit, Misit - no és persze Maszatot is. A barátaitól egy plüssrókát kap ajándékba, mert mindenki tudja, hogy a róka Sári kedvenc állata. Sári nagyon boldog - Pötyi baba viszont nagyon szomorú. Egyáltalán nem örül a rókának. Annyira nem örül, hogy világgá is megy. Mi lesz Pötyi babával?


 


Kemény kötés


Agócs Írisz rajzaival

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634105657
Cikkszám
9789634105657
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!