Hordozás

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Hordozás

Bal alsó sarokban találod online tanácsadásunk, kérdezz bátran, ha bármiben bizonytalan vagy! Ortopéd tanácsadói háttérrel segítünk a megfelelő hordozó kiválasztásában. Cikkeinket a hordozásról honlapunkon olvashatod. Ha kölcsönözni szeretnél, mielőtt vásárolsz, ITT az is megoldható, sőt az első hetet be is számoljuk hordozóeszköz vásárlásnál! H...

Bal alsó sarokban találod online tanácsadásunk, kérdezz bátran, ha bármiben bizonytalan vagy! Ortopéd tanácsadói háttérrel segítünk a megfelelő hordozó kiválasztásában. Cikkeinket a hordozásról honlapunkon olvashatod. Ha kölcsönözni szeretnél, mielőtt vásárolsz, ITT az is megoldható, sőt az első hetet be is számoljuk hordozóeszköz vásárlásnál! Hordozós ruházat, takaró, lábmelegítők, mindezt megtalálod itt.

Bővebben

Hordozás 298 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Szövött hordozókendők

  A jó minőségű szövött hordozókendők a legsokoldalúbban használható hordozóeszközök a születéstől egészen a hordozós kor legvégéig.

 • Mei tai

  Ázsiai típusú kötős hordozó, egyedi minták, elöl és háton is hordható

 • Hibrid hordozóeszközök

  Könnyített változatok, máshova nem sorolható egyéb hordozóeszközök, kenguruk

 • Csatos hordozók

  Az SSC-k, azaz a csatos kenguru néven ismert hordozóeszközök kompakt, könnyen használható hordozók. A csatokkal gyorsan a megfelelő méretre állítható a hordozó. Általában a könnyebb felvétel, sportosabb jelleg jellemzi. Apák előszeretettel választják ezt a fajta hordozóeszközt / kengurut.

 • Rugalmas hordozókendők

  A rugalmas hordozókendőket a születés után közvetlenül használhatjuk, könnyedén felköthetjük, kevesebb precizitást igényel, mint egy szövött kendő. Különböző erősségűek vannak, ettől függ, mekkora súlyig használhatjuk őket.

 • Karikás kendők

  Kényelmes, egyszerű, újszülött kortól a hordozás végéig. Nagyszerű amikor a baba már gyakran lekéredzkedik, de még sokat van ölben is.

 • Babaerszény

  A babaerszény a legegyszerűbb, könnyen, gyorsan felvehető hordozóeszköz. Ideális gyors felvételhez, bevásárláshoz, amolyan felkapkodós hordozó

 • Kiegészítők, hordozós...

  Babylegs, hordozótakarók, és más hasznos kiegészítők babahordozáshoz.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 298
Mutat 1 - 15 / 298