SZŰRŐ

Készleten

Ár

240 Ft‎ - 76905 Ft‎

Gyártó

Új termékek

Babaruházat

Gyártók

Babaruházat

Minőségi anyagok, tartós ruházat, fenntartható termelésből. A bio, öko alapanyagok nem csak nekünk fontosak, akik hordjuk ezeket a termékeket, hanem a készítőknek, termelőknek is.

Babaruházat

Alkategóriák

 • Lábmelegítők

  Praktikus apróság, ami nem hiányozhat a gyermekeink ruhatárából 0-10 éves korig!

 • Bio ruházat

  A bio, azaz organikus pamutból készült ruhák, textilek nem érintkeztek semmilyen káros vegyszerrel a gyártás során, sőt, már a gyapot növény termesztése során is szigorú szabályoknak felelnek meg a termesztők, akik a biopamut alapanyagát szolgáltatják. A biogyapjú ruhák, textilek esetében szintén csak a szigorúan öko körülények között élő birkák bundáját használják fel, a gyártás során pedig nem használnak vegyszert. A bio ruhák hordásával megelőzhetjük, hogy a bőrünkön keresztül veszélyes, akár allergiát okozó anyagok kerüljenek a szervezetünkbe, ez különösen gyermekeink esetében fontos.

 • Hideg napokra

  Téli, őszi ruházat babáknak, öko textilből, jófej gyártóktól.

 • Babacipők

  Puhatalpú cipők, csizmák. A gyermekek lábfejlődésének a legjobb a sok mezitláb járás. Ha pedig nem tud épp mezitláb lenni, a puhatalpú cipő. A talp és a lábujjak izmai szabadon mozognak, így fejlődhetnek! Első járós cipőnek ideális! Egyenetlen talajon, mint például a homokozó, a legideálisabb viselet az egészséges lábfejlődésért.

 • Nyálkendők

  Fogzás idején hasznos kiegészítő a puha pamut nyálkendő, amely megóvja a ruhát az átnedvesedéstől.

 • Kiegészítők

  Hasznos apróságok a baba ruhatárába amelyekkel meghosszabbíthatod ruhái élettartamát. Övek, zoknik, body hosszabbítók - okos cuccok mini ruhákhoz.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 317
Mutat 1 - 15 / 317