Új termékek

Megtekintett termékek

Akció

Leértékelések

Gyártók

Waterwipes baba nedves törlőkendő, Mega Pack, 12x60 lapos Nagyobb

Waterwipes Mega Pack baba nedves törlőkendő, 12x60 lapos

4126

WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack - takarékos megoldás.

Bővebb leírás

Márka:

Ez a termék jelenleg nincs készleten

Ennek a terméknek a megvásárlásával 104 hűségpont kapható. A kosarad összesen 104 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 245 Ft‎.


10 490 Ft‎

Egyéb infó

WaterWipes Baba Törlőkendő Multi Csomag - takarékos megoldás.

Miért szeretjük?

Nincs benne semmi felesleges anyag, vegyszer, adalék

Jó nedves, nem éppenhogy

Anyaga lebomló, mégsem vékony

Nem ragacsos a kezünk használat után

 WaterWipes Baba Törlőkendő Multi Csomag 4db WaterWipes csomagot tartalmaz ami összesen 240db baba törlőkendő. A WaterWipes a legjobb választás az édesanyák számára amennyiben természetes, minden kémiai anyagtól mentes baba törlőkendőt keresnek. A WaterWipes baba törlőkendő csupán két összetevőt tartalmaz ami nem más mint 99,9% természetesen víz és 0,1% grapefruit mag olaj eszencia. A természetesen víz gondoskodik a tökéletes tisztításról úgy, hogy közben semmilyen irritációt, kiütést vagy allergiás reakciót sem vált ki gyermeke bőrén. A grapefruit mag olaj eszencia gondoskodik a babája bőrének ápolásáról és frissítéséről. A WaterWipes bab törlőkendő abban az esetben is probléma nélkül használható amennyiben a gyermeke bőrén pelenka okozta kiütések jelentek meg. Ez annak köszönhető, hogy a WaterWipes semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, így további irritációt nem vált ki.

A WaterWipes törlőkendő nem csupán a babák bőrének ápolására használható. A felnőttek is teljes nyugalommal használhatják a mindennapokban, hiszen kiválóan frissíti és ápolja a bőrt. Amennyiben sportol, esetleg a nyári napokon megizzad tapasztalja meg a WaterWipes kiváló frissítő és ápoló hatását.

         

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Waterwipes Mega Pack baba nedves törlőkendő, 12x60 lapos

Waterwipes Mega Pack baba nedves törlőkendő, 12x60 lapos

WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack - takarékos megoldás.

Írd meg véleményed

Kellékek