Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Arianna bébizsepi orrszívó

Arianna bébizsepi orrszívó
Arianna bébizsepi orrszívó
Arianna bébizsepi orrszívó

Az orrszívó porszívó továbbfejlesztett változata, mely középen szétszedhető

Nincs raktáron
2 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.


A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért egy egyszerű náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.


A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért a legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. 


Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.


Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna bébizsepi. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Csatlakoztatni kell egy porszívóhoz, így használhatjuk.


Az Arianna Bébizsepi nemzetközi intézetek (TÜV) által bevizsgált, szakorvosok által ajánlott termék. Nélkülözhetetlen kiegészítője az orvosi kezelésnek.



 


A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal  történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel-  és  oldalt  is  mozgatható. A  szívás  naponta  többször megismételhető  a nátha gyógyulásáig.


Fertőtlenítés módja: Az eszközök (a szívófejek) kifőzése.


Mosása: antibakteriális folyékony szappannal vagy mosogatószerrel. (Könnyebben széthúzható a középső rész, ha beletesszük aszívófejet.) Fertőtlenítőszerben ne áztassák!


Szétszerelése:  A működő porszívóból kihúzzuk az alkatrészt, majd kikapcsoljuk a porszívót. A Bébizsepi dobozában 2 db szívófejet talál és egy tisztítókefét.

Adatok
Márka
Arianna
Cikkszám
50277
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!