Új termékek

Megtekintett termékek

Babagondozás, nevelés

Leértékelések

Gyártók

Diana Loomons és Julia Godoy - Hallgass a gyermekedre! Nagyobb

Diana Loomons és Julia Godoy - Hallgass a gyermekedre!

9789630835350

A boldog gyermek nevelésének 12 útja!

Bővebb leírás

Márka: Könyv

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 32 hűségpont kapható. A kosarad összesen 32 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 76 Ft‎.


3 290 Ft‎

Egyéb infó

Mi az, amit minden gyerek tudatni akar a szüleivel? Mire van szüksége minden gyereknek a növekedése során ahhoz, hogy kiteljesedett felnőtt váljon belőle? Fontos kérdések. A legtöbb szülőben mély vágy van arra, hogy a legjobbat nyújtsa a gyerekeinek, ám a gyerekek nem hoznak magukkal felhasználói kézikönyvet. Nem olyanok, mint a testvéreik, a szomszéd gyerekek, a filmek hősei. Különböznek, de mégis vannak eszközök és módszerek, melyek segítenek abban, hogy a nevelés egy örömteli és pozitív folyamat legyen.

 

A szerzők, anya és lánya, ötleteket és gyakorlatokat ajánlanak a különböző életkorú gyermekekhez. Segítenek arra figyelni, mi a legfontosabb és legeredményesebb a szülő-gyerek kapcsolatban, mi a minőségi idő, hogyan őrizhetjük meg optimizmusunkat, miközben kölcsönös, feltétel nélküli szeretettel és tisztelettel töltjük meg ezt a kapcsolatot. Ahogy a világhírű orvos, dr. Bernie Siegel fogalmaz az ajánlójában: "Hát hallgass a gyermekedre, és gyógyítsd meg a családodat. Ha egy gyermek önmagát szeretve és elfogadva nő fel, a szülei egy boldog gyermeket tudhatnak a magukénak -- és a boldog gyermek a szülő igazi sikere." 

 

 

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Diana Loomons és Julia Godoy - Hallgass a gyermekedre!

Diana Loomons és Julia Godoy - Hallgass a gyermekedre!

A boldog gyermek nevelésének 12 útja!

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: