Babagondozás, nevelés

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Hidak egymáshoz Nagyobb

Hidak egymáshoz

9789638902658

Empátia, kommunikáció, konfliktuskezelés

Nyitott Akadémia sorozat

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Ennek a terméknek a megvásárlásával 19 hűségpont kapható. A kosarad összesen 19 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 45 Ft‎.


1 990 Ft‎

Egyéb infó

Ismert emberek írásai a konfliktusokról, és azok kezeléséről, megoldási lehetőségeiről

"A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége" - írta Dan Millman, a Békés harcos útja című könyv világhírű szerzője. Ez a kötet éppen erről szól: miként kezeljük életünk kikerülhetetlen konfliktusait, hogy azok ne robbantsák szét kapcsolatainkat, hanem épülhessünk, erősödhessünk általuk – külön-külön és együtt is? 

Minden egyes konfliktus lehetőség arra, hogy átmenetileg vagy akár végleg eltávolodjunk egymástól – ám fejlett empátiás készséggel és megfelelő kommunikációval egészen más eredményre is juthatunk. Ráadásul így nemcsak a kapcsolat, de a vitás helyzet kimenetele is jóval kedvezőbb lehet. Érdemes megtanulni ennek a mikéntjét, mert e képesség sokszorosan meghálálja az elsajátítására fordított erőfeszítéseket. 

A Nyitott Akadémia-sorozat új kötetében gyakorlatias kommunikációs és konfliktuskezelési technikákat, inspiráló gondolatokat és szívmelengető történeteket egyaránt találhat az olvasó. A szerzők olyan hiteles személyiségek, akiknek egész élete és munkássága alátámasztja leírt mondataik érvényességét.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Hidak egymáshoz

Hidak egymáshoz

Empátia, kommunikáció, konfliktuskezelés

Nyitott Akadémia sorozat

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: