Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek - Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez
A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek - Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez
2 999 Ft

A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek - Segítség az ADHD megértéséhez és kezeléséhez

A könyv segítséget nyújt a figyelemhiányos gyermekek megértéséhez

Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron
2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD, vagyis Attetion Deficit Hyperactivity Disorder) évről évre több gyereket érint.


A könyvben egy rövid elméleti áttekintést követően több teszt is segíti a diagnózis felállítását, a megfelelő terápia megtalálása ugyanis az első és legfontosabb lépés az ADHD kezeléséhez. A szenzoros integrációs gyógymóddal például az agyi működést lehet fejleszteni, a homeopátia a test öngyógyító képességét erősíti, ha pedig az étrendterápiát választja az olvasó és a szakember, akkor egy tucat gondosan összeállított recept közül válogathat a kötet mellékletében. Gyermeke közérzetét azonban nemcsak a terápia befolyásolja és alakítja, hanem mindenekelőtt a nevelés, a mozgás, a játék és a társas kapcsolatok. A szerzőpáros részletesen foglalkozik ezekkel a témákkal is.



Christine Ettrich a gyermek- és ifjúsági pszichiátria, a pszichoterápia és a pszichoszomatika professzora. Egy évtizeden át vezette a Lipcsei Egyetem gyermek- és ifjúsági pszichiátriai klinikáját és csaknem 30 esztendeje foglalkozik hiperaktív és figyelemhiányos gyermekekkel.
Monika Murphy-Witt publicistaként több könyvet írt az egészséges életmód és a nevelés témakörében. Hosszabb ideje foglalkozik az észlelés zavaraival, mivel egyik gyermeke maga is érintett ebben a rendellenességben.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634151418
Cikkszám
9789634151418
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!