Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
1 790 Ft - 25 201 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 14 év
Fő anyag
Márka
Fejlesztendő terület
Tanítási szemlélet
Termék státusza

Babák és puha textil bébijátékok

131termék130
131termék130

Gyermekeink életét egészen újszülött kortól kíséri a játék, mely lelki, szellemi és testi fejlődésére is hatással van. Nem feltétlenül kell tárgyi játékra gondolni, hiszen a csecsemőnél a mozgás az, amin keresztül megismeri a külvilágot. Mozgásos játékok közben tapint, szagol, ízlel, érzékel.

Kezdetben nincs is sok mindenre szüksége a szülei szeretetén, a biztonságos, nyugodt környezeten és a táplálékon kívül. Ha mégis tárgyi játékról van szó, ebben az időszakban a rágókák mellett, a puha, textilből készült alvókáké és „rongyiké” a főszerep.

Játéktárunkba olyan darabokat gyűjtöttünk össze, melyek a mi, illetve környezetünkben élő anyukák szűrőin mentek kerrsztül. Babácskáinknak többféle, pihe-puha anyagú állatfigura, rongyi közül válogathatunk.

Életre szóló pajtás lehet például a nagyon aranyos Raffi zsiráf, ami nem csak bársonyosan puha, hanem csörög és a rajta lévő kis cimkék még jobban lekötik a baba figyelmét. De igazi kedvenccé válhat Brúnó maci a Klippantól, Sophie zsiráf plüss változata vagy a pici ujjacskákkal is könnyen gyűrögethető biopamut TINO nyuszik. Ebben az aranyos korszakban tapasztalhatjuk meg a "cimketitok" jelenséget, ezért összegyűjtöttük többféle cimkerongyit is, melyek egész biztos lekötik a baba figyelmét.

Kínálatunkban találkozhatunk kézzel készült fairtrade játékkal is, mint például a legkisebb kezekbe is megtartható, puha horgolt csörgő.