Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
1 989 Ft - 5 600 Ft
Márka
Termék státusza

CD / Hangoskönyvek

A gyermekeinkkel összebújós, kuckózós olvasás hangulata pótolhatatlan, vannak azonban olyan napszakok, amikor szórakoztató vagy akár életmentő is lehet egy jó cd vagy hangoskönyv hallgatása. Nagyon széles a paletta, így kedvünkre válogathatunk, a klasszikusok vagy újabb történetek és dalok között. Ha úgy tartja a gyermekek kedve énekelhetünk közösen egy jót vagy hallgathatunk verseket, mondókákat vagy meséket.


114termék130
114termék130

A gyermekeinkkel összebújós, kuckózós olvasás hangulata pótolhatatlan, vannak azonban olyan napszakok, amikor szórakoztató vagy akár életmentő is lehet egy jó cd vagy hangoskönyv hallgatása.

A napi oviba, suliba autózás vagy egy hosszabb utazás alatt nagy segítségünkre lehet egy jó mese vagy gyermekzene meghallgatása. Ruttkai Bori, Gryllus Vilmos, Szalóki Ági, Boldizsár Ildikó, Lázár Ervin és még hosszan lehetne sorolni kiket hallgathatunk. Nagyon széles a paletta, így kedvünkre válogathatunk, a klasszikusok vagy újabb történetek és dalok között. Ha úgy tartja a gyermekek kedve énekelhetünk közösen egy jót vagy hallgathatunk verseket, mondókákat vagy meséket.

Ha otthon vagyunk akár a napi teendők elvégzése alatt is hallgathatnak mesét hangoskönyv formában a gyerkőcök, így el tudjuk kerülni a képernyő használatát. Az egészen picikkel pedig nagyon jó közös játék lehet a Kerekítők, Ringatók énekelgetése.

A CD- és hangoskönyv válogatásunkban gondoltunk a felnőttekre is, elérhető meditációs zene és gyermekneveléssel kapcsolatos felvétel is.