Új termékek

Megtekintett termékek

Csatos hordozók

Leértékelések

Gyártók

Fizio Je Porte Mon Bébé csatos babahordozó, szürke-szürke-szürke Nagyobb

Fizio ( Love Radius PhyssioCarrier) csatos babahordozó, szürke-szürke-szürke

CO434343

Modern, sokoldalú, könnyen kezelhető babahordozó, a Love Radius (volt Je Porte Mon Bébé) cégtől

Bővebb leírás

Márka: Love Radius

Ez a termék jelenleg nincs készleten

Ennek a terméknek a megvásárlásával 478 hűségpont kapható. A kosarad összesen 478 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 128 Ft‎.


47 800 Ft‎

Egyéb infó

A Fizio az, amit a szülők 2015-ben egy felsőkategóriás, formázott, a JePorteMonBébé által tervezett és gyártott hordozóeszköztől várnak: modern, könnyen kezelhető, sokoldalú eszköz. Létrejöttét a Love Radius (volt JPMBB) , ez a kis, francia családi vállalkozás tette lehetővé, amire méltán büszke Olivier és Keren, a Fizio megálmodója és megvalósítója.

A Fizión is megtalálhatók a Love Radius termékek jellegzetességei: az eredeti Love Radius kendőnél, a Zsömbinél megismert zseb, illetve a Pöti karikafedő párnájához is használt (mű)bőr. Az esztétikai megjelenésen kívül azonban leginkább a baba szenzoros, idegrendszeri és mozgásfejlődésére figyelő szakértelem lehet ismerős számunkra ennél az eszköznél is.

A Fizio olyan csatos hordozó, amihez újszülött kortól 18 hónapos korig használható, szabadon berakható vagy kivehető magasítópárna, illetve a legkisebbeknek szánt, szintén szabadon betehető/kivehető, párnázott nyaktámasz is vásárolható.

Elöl-, csípőn és háton hordozásra egyaránt használható, a születéstől 3 éves korig (3,5-20 kg, háton hordozásra 6 hónapos kortól).

Az oldalsó behúzók  feladata az életkortól függően változik:

Kisbabáknál lehetővé teszi, hogy a test-rész magasságát és szélességét a baba méretére állítsuk. A különböző beállítások a hordozó méretének módosítására adnak lehetőséget, ami testre szabott megoldást nyújt. Ez megfelelően tartja az újszülöttet, a behúzók használatával pedig a hordozóeszköz széle szorosan követi a baba apró termetét, és olyan megtámasztást ad, ami támogatja baba korának megfelelő gömbölyűséget, nem pedig behúzza. A behúzókkal azt is elkerülhetjük, hogy a hipotón,vagyis laza izomzatú csecsemők „S” alakot vegyenek fel, ha a hordozóeszköz túl nagy.

Nagyobb (+10 hónap) baba esetében a behúzók segítségével a behajlított térdet meg tudjuk támasztani. Elősegítik a baba medencéjének bebillenését, ami széles és kényelmes lábtartást biztosít. Lehetővé teszi továbbá, hogy amikor a baba ébren van, a karját kivegye a hordozóból.

A behúzók biztosítják a még testsúly kedvező eloszlását a vállpántok és a derékpánt között. Ez azért lehetséges, mert a behúzók rögzítése a vállpántoktól halad a derékpánt felé – ami akkor hasznos, ha valaki inkább úgy szeretne hordozni, hogy a terhelés inkább a vállpántokra és ne a derékpántra menjen.

Egyéb jellemzők, kis extrák:

-A hordozóeszköz test-része formázott (azaz nem sík), ami a baba hátának alsó szakaszát gömbölyíti, térdét pedig felhúzza. Ez meggátolja, hogy a baba medencéje és háta kilapuljon,

- a vállpántok két irányban állíthatóak, melyek megkönnyítik a pontos beállítást akár elöl, akár háton hordozunk,

- elől hordozáskor a vállpántok a háton keresztezhetőek,

- megbízható csatok és pántok,

- tartozék kis tükör, amivel bármikor meg tudjuk nézni a babánkat, ha már a hátunkon hordozzuk,

- a mellkaspántot rugalmas hevederekkel látták el, ami lehetővé teszi, hogy a hordozó személy könnyebben tudja mozgatni a vállát a mellkaspánt elmozdulása nélkül,

- valamennyi heveder végén egy praktikus gumival rögzíthetjük a feltekert hevederszárakat, hogy ne lógjanak fölöslegesen,

- ha meleg van, a hordozóeszköz nyitható részének köszönhetően biztosított a baba hátának a szellőzése, hűtése. Hidegben – a villámzárak segítségével – a hát könnyen betakarható

- elegáns, egyedi kivitel

A termék többféle színben kapható, és Ökotex 100 minősítéssel rendelkezik.

Ha érdekel a babahordozás anatómiája, pszichológiája, gyakorlati mélységei is, akkor szeretettel ajánljuk Dr. Evelin Kirkilionis nemrégiben magyarul megjelent csodás könyvét!

konyv_banner_mamami_fejlecbe-1024x127.jp

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával.

BABÁK TESTKÖZELBEN

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Fizio ( Love Radius PhyssioCarrier) csatos babahordozó, szürke-szürke-szürke

Fizio ( Love Radius PhyssioCarrier) csatos babahordozó, szürke-szürke-szürke

Modern, sokoldalú, könnyen kezelhető babahordozó, a Love Radius (volt Je Porte Mon Bébé) cégtől

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: