Új termékek

Megtekintett termékek

Csatos hordozók

Leértékelések

Gyártók

Caboo DXgo babahordozó - ink blue

148638

Hordozd babádat megfelelő megtámasztással a jó hordozóban, a megfelelő korban és szakaszban lemondások nélkül. Legjobb ár-érték arányú babahordozó kengurunk

Bővebb leírás

Márka: Caboo

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 259 hűségpont kapható. A kosarad összesen 259 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 611 Ft‎.


25 900 Ft‎

Egyéb infó

Hordozd babádat megfelelő megtámasztással a jó hordozóban, a megfelelő korban és szakaszban lemondások nélkül. A Close Caboo DXgo új csatos hordozó más mint a többi csatos!

Úgy lett megtervezve, hogy kicsire össze lehessen csomagolni amellett, hogy elől és hátul is tudod hordozni benne a gyermeked. Puha pamut, hordozókendő anyag, mégis adja a háti hordozás előnyeit.

A Closeparent cég sokéves tapasztalát felhasználva fejlesztette ki ezt az új háti hordozót, melyet már nagyon régen várt a Caboo-t imádó közönség. Egyedülálló csatos hordozó a piacon. Ezzel minden korosztálynak tud igényének megfelelő hordozót biztosítani.

Miért érdemes a Caboo DXgo babahordozót választani?

Caboo DXgo könnyű, táskában simán elfér, kompakt és tökéletes a városban, kiránduláson, tengerparti nyaralásnál, igazából bárhova mentek.

Elöl és hátul hordozható benne a baba. Kb. 6 hónapos kortól ajánlott egészen 36 hónapos korig. Tökéletes támasztást nyújt a megfelelő helyzetben, pontosan amikor már az újszülött hordozót kinőttétek!

DXgo babahordozónál egyensúlyban van a kényelem és a praktikum, kompromisszumok nélkül. Hosszabb időszakra tervezve, mégis kicsi csomag és elég könnyű ahhoz, hogy a pelenkázótáskába süllyeszthesd, ha épp nem használod. Mindig kéznél!

Rugalmas mellkaspánt, puha vállpántok és derékpánt

* Alvócsuklya kínál tökéletes hát és nyaktámaszt a baba minden életszakaszában

* Magasan békalábas pozícióban van benne a baba, ami természetes módon kevesebb súlyt helyez a fejlődő csípőre

* A speciáls anyagból készült terpeszrész és annak rugalmassága maximum térdhajlattól térdhajlatig támaszt biztosít, és közben elkerülhető általa a túl széles terpesz is a kicsiknél

* Pici csomagra csomagolható, így simán belefér a pelenkázós táskádba

* Súlyhatár 6.5kg – 20kg (kb.) (6-36 hónap)

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Caboo DXgo babahordozó - ink blue

Caboo DXgo babahordozó - ink blue

Hordozd babádat megfelelő megtámasztással a jó hordozóban, a megfelelő korban és szakaszban lemondások nélkül. Legjobb ár-érték arányú babahordozó kengurunk

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: