Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Hamac csónakos pelenkakülső - Falbala

Hamac csónakos pelenkakülső - Falbala
Hamac csónakos pelenkakülső - Falbala
Hamac csónakos pelenkakülső - Falbala
Hamac csónakos pelenkakülső - Falbala

Olyan pelenkát keresel, ami tuti nem hagy nyomot a baba combján, és csinos kis csomagot ad? Ez a HAMAC!

Nincs raktáron
Méret
13 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 408 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Hamac csónakos pelenka egy hibrid pelenka, ami nagyon kényelmes és kicsi csomagot képező mosható pelenka, amit akár mosható, akár eldobható nedvszívó betéttel is használhattok.


A pelenka külseje két részből áll: a legfelső rész egy fürdőruhaszerű anyag, amely arra szolgál, hogy a csónakot a babára rögzítse. Meryl® mikroszálból készül, ami a baba bőréről elvezeti a nedvességet, rendkívül gyorsan szárad és nem hagyja kihűlni a baba bőrét, amikor arra szükség van.


A csónak a pelenka vízzáró rétege. Anyaga légáteresztő és nedvességzáró polyuretán, ami antiallergén, bőrbarát anyag. A csónak bőrhöz illeszkedő része selymes, kellemes tapintású. Amellett, hogy a csónak tökéletesen szellőzik, a nedvességet szivárgásmentesen tartja bent és más mosható pelenka rendszerekkel ellentétben a vízzáró rész csak a baba két lába között van, nem öleli körbe a derekát, ott, ahol nincsen rá szükség.


Méretezése:


XS: 2-4 kg


S: 4-8 kg


M: 7-13 kg


L: 11-18 kg


A Hamac csónakos pelenkakülső hagyományos, a külső résszel összevarrt csónakja szivárgásmentes és könnyen használható: csak helyezz be egy nedvszívó belsőt (mikroszálas vagy organikus pamut és kender anyagút) a Hamac csónakba és máris feladhatod a babádra.


A csónakba ezen kívül bármilyen hajtogatós belsőt beletehetsz, például egy hagyományos textil vagy egy prefold pelenkát.


TIPP: használható Flip eldobható pelenkabelsővel is!


Ha ebből a fajtából szeretnéd összeállítani a pelenkakészleteteket, akkor kb. 4-6 db külsőre lesz szükséged méretenként. A hozzávaló mikroszálas nedvszívó belsők pedig nagyon gyorsan száradnak, ezért ezekből 12 db bőven elegendő.


Adatok
Méretezés
Méretes
Rögzítési mód
Tépőzáras
Fő anyag
Econyl (újrahasznosított mikroszál)
Márka
Hamac
Cikkszám
HAMU1001-T-M-Falbala
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!