Új termékek

Megtekintett termékek

Dekoráció

Leértékelések

Gyártók

Grimm's időjárás könyv

GR70405

Eredeti képeskönyv az időjárásról, az első Grimm's lapozó, családi könyv.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 58 hűségpont kapható. A kosarad összesen 58 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 137 Ft‎.


5 890 Ft‎

Egyéb infó

Büszkén mutatjuk be Nektek az első Grimm's gyermekkönyvet, melynek lapjait Sarah Settgast, az ismert német illusztrátor képei díszítik: a könyvben 24 megragadó rajzzal mesélünk el történeteket az időjárásról. Sarah rajzain közel száz játék és figura jelenik meg, a lapokról megelevenedve köszönnek ránk a Grimm's világ kedves lakói.

Izgalmas program az egész család számára az ismert játékfigurákat a képeken megkeresni, történeteket kitalálni, róluk mesélni. A rajzoknak angolul és németül is adtunk címet, méghozzá a Grimm's antropozófiai betűkkel, ez a betűzést tanulgató és az "early learning" korai angolos, németes gyermekek számára lehet érdekes. Emellett, hogy ne lógjon ki a sorból, természetesen ez a könyv is szép dísze lesz minden könyvespolcnak.

Sarah Settgast többek között szemüvegeket tervez, szabadúszó illusztrátor, szerző és kiadó. Szülőhelye a bradenburgi kisváros, Kyritz an der Knatter, most pedig Berlinben él 7 és 8 éves gyermekeivel. Stílusán a Waldorf irányzat hatása érezhető.

A kétnyelvű Grimm's időjárás lapozót Németország ma már utolsó leporelló nyomdájában, Sachsdruck Plauen-ben készítik. A felhasznált papír FCI minősítésű, a nyomdai festéket pedig környezetbarát úton, az EN-71 EU szabványnak megfelelően állítják elő. A könyvnek lekerekített sarkai vannak, nyál- és harapásálló, mérete illik a kis kezekbe.

Das Wetter - The Weather 
ISBN9783947979035 
26 oldal, keménylapos

Méret: 17x17 cm

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's időjárás könyv

Grimm's időjárás könyv

Eredeti képeskönyv az időjárásról, az első Grimm's lapozó, családi könyv.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: