Új termékek

Megtekintett termékek

Dekoráció

Leértékelések

Gyártók

Grimm's születésnapi gyűrű, zöld, 12 éves

GR02052

Zöld és türkiz árnyalatokban pompázó Grimm's ünnepi gyűrű, ami a kedvenc fa gyertya figuráidhoz való. Készíts szép összeállításokat, dekorálj, ünnepelj, töltsd meg kellemes hangulattal a teret!

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 65 hűségpont kapható. A kosarad összesen 65 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 153 Ft‎.


6 590 Ft‎

Egyéb infó

Ez a gyűrű 4 színes részből áll, amik a zöld és türkiz szépséges árnyalataira vannak festve.
Részeit gyűrűbe vagy kígyóba összerakva, és külön-külön, hármas gyertyatartóként is használhatod. Örök darab, ha vigyázol rá, sokáig élvezheted a szépségét. Gyűjtsd össze hozzá kedvenc fa gyertya figuráidat, dekorálj évszak szerint, ünnepek alkalmával, születésnapon, vagy csak egyszerű hétköznapokon varázsolj kellemes hangulatot a lakásba. Számtalan fa gyertyafiguránk között biztos, hogy minden alkalomhoz találsz egy kedves darabot.

Szépen mutat benne a kis kerámia VÁZA, amibe igazi virágokat, faleveleket is tehetsz. A méhviaszos Grimm's GYERTYÁK is beleillenek, és a biztonság kedvéért tegyél alájuk fémből készült GYERTYATARTÓ kellékeket.

Természetesen ez a Grimm's is kézműves darab. A gyűrű dekorációs kellék, nem játéknak minősül. Ha igazi gyertyát is teszel bele, ajánljuk a réz és alumínium kiegészítőt. Sose hagyd a tüzet őrizetlenül és győződj meg róla, hogy a lángok nem érhetik el a fa gyertyafigurákat és a többi kelléket!

4 részből álló gyűrű, mindegyiken 3 lyuk van.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Átmérő: 22 cm

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's születésnapi gyűrű, zöld, 12 éves

Grimm's születésnapi gyűrű, zöld, 12 éves

Zöld és türkiz árnyalatokban pompázó Grimm's ünnepi gyűrű, ami a kedvenc fa gyertya figuráidhoz való. Készíts szép összeállításokat, dekorálj, ünnepelj, töltsd meg kellemes hangulattal a teret!

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: