Új termékek

Megtekintett termékek

Dekoráció

Leértékelések

Gyártók

Grimm's 100% méhviasz gyertya, 20 db

GR05100

20 db 100% méhviasz gyertya a Grimm's-től, karácsonyi vagy ünnepi gyertya. Csodásan mutat az ünnepi gyűrűben vagy spirálban, és a többi Grimm's gyertyatartóba is illik.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 70 hűségpont kapható. A kosarad összesen 70 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 165 Ft‎.


7 090 Ft‎

Egyéb infó

Ha az ünnep közeleg vagy egyszerűen csak a gyertya fényét szereted, ezt a méhviasz gyertya készletet ajánljuk neked.

Karácsonykor, ünnepekkor, adventkor vagy szülinapkor gyertyafény teszi meghitté a hangulatot. Ez a gyertya illik az évkörbe, napkörbe, az ünnepi spirálba és gyűrűbe. Dekoráld az otthonod, tedd GYERTYATARTÓBA és gyönyörködj!

Fából készült gyertyatartókhoz ajánljuk a réz és alumínium biztonsági kiegészítőket.

A gyertya dekorációs kellék, nem játéknak minősül.
Anyagok: 10% méhviasz, 90% paraffin.
Méretek: 10 cm, átlagos karácsonyi gyertya méret
A tüzet sose hagyd őrizetlenül és mindig győződj meg róla, hogy a lángok nem érhetik el a fa gyertyafigurákat és a többi kelléket!

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's 100% méhviasz gyertya, 20 db

Grimm's 100% méhviasz gyertya, 20 db

20 db 100% méhviasz gyertya a Grimm's-től, karácsonyi vagy ünnepi gyertya. Csodásan mutat az ünnepi gyűrűben vagy spirálban, és a többi Grimm's gyertyatartóba is illik.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: