Egészség, életmód

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Daniel Goleman - Zöld út a jövőbe Nagyobb

Zöld út a jövőbe

9789639725638

A tudatos vásárlás mindent megváltoztathat!

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Ennek a terméknek a megvásárlásával 29 hűségpont kapható. A kosarad összesen 29 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 68 Ft‎.


2 980 Ft‎

Egyéb infó

 

Daniel Goleman a környezettudatos gondolkodás pszichológiai és társadalmi rétegeit fejti fel előttünk a tőle megszokott humorral és éleslátással. Rávilágít, hogy közvetett módon miként hatunk a környezetre mindazzal, amit előállítunk vagy vásárolunk. 

 

Ki gondolná, hogy a "gyógynövény" alapú samponok olyan vegyi anyagok hozzáadásával készülnek, amelyek nem csak szennyezik a környezetet, de saját egészségünket is veszélyeztetik? Biopamut ruhákat hordunk, és közben fogalmunk sincs róla, hogy a gyárban, ahol készítik, a munkások annak a veszélynek teszik ki magukat, hogy a színező festék anyagától leukémiások lesznek. 

 

Vajon miért vagyunk mi, vásárlók, a teljes tudatlanság állapotában azon dolgok hatásaival kapcsolatban, amelyeket használunk vagy fogyasztunk? Goleman új gazdasági világrendet jövendöl, amelyben a vásárlók képesek együttesen nyomást gyakorolni az őket megtévesztő gyártókra és forgalmazókra. 

 

 

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Zöld út a jövőbe

Zöld út a jövőbe

A tudatos vásárlás mindent megváltoztathat!

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: