Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Homeopátia és a várandós nő
Homeopátia és a várandós nő
1 480 Ft

Homeopátia és a várandós nő

A homeopátia számos lehetőséget kínál a várandósság idején felmerülő problémákra, legyen az reggeli rosszullét, emésztési probléma, esetleg allergia, vagy légúti megbetegedés, melyre nem szeretnénk hagyományos gyógyszert szedni.

Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron
1 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A gyermekvárás időszakában előtérbe kerülnek a természetes, szelíd gyógymódok. A homeopátia számos lehetőséget kínál a várandósság idején felmerülő problémákra, legyen az reggeli rosszullét, emésztési probléma, esetleg allergia, vagy légúti megbetegedés, melyre nem szeretnénk hagyományos gyógyszert szedni. A könyvben a betegségek, panaszok és az ajánlott homeopátiás gyógyszerek ABC sorrendben szerepelnek.
A leggyakoribb betegségek, illetve orvosi vizsgálatra okot adó panaszok (hányinger, alvászavarok, keringési problémák) mellett megtalálhatók azok a tanácsok, amelyek segítségével – az orvosi vizsgálatra várva – könnyebben megfigyelhetők a tünetek, és egyszerűbben megtalálható a megfelelő homeopátiás kezelés.

A könyv szerzője Dr. Claudette Rocher, nőgyógyász. 36 éves nőgyógyászati gyakorlata mellett a franciaországi Homeopátiás Képző és Fejlesztési Központban (CEDH) a homeopátia nőgyógyászati alkalmazásának oktatója. Dr. Rocher tagja a délkelet-franciaországi Rhône-Alpes tartomány Nőgyógyászati Kollégiumának. A kiadvány Dr. Szabadka Ödön szülész-nőgyógyász, homeopata orvos szakmai lektorálásával és ajánlásával kerül a boltokba. A függelékben Dr. Ördög János, a Jászberényi Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa foglalja össze a homeopátia szülészeti alkalmazásának magyarországi tapasztalatait.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789639914315
Cikkszám
9789639914315
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!