Egészség, életmód

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Az öt tibeti Nagyobb

Az öt tibeti

9786155144332

Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében

Bővebb leírás

Márka: Könyv

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 21 hűségpont kapható. A kosarad összesen 21 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 50 Ft‎.


2 100 Ft‎

Egyéb infó

"Az öt tibeti gyakorlat hathatós befolyást gyakorolt rám, amióta csak 1976-ban felfedeztem őket.

Most, hogy lehetőségem adódott e könyv megírására, megoszthatom mindazt, amit tudok róluk, és ismertetést nyújthatok egyéb rokon jóga módszerről és gondolatról.
A jóga általam történő felfedezése nem tűnik egyébnek a gondviselés egy cselekedeténél. Nem gondolom magamat eléggé okosnak ahhoz, hogy megtervezhettem volna azt a csodálatos kalandot, ami a jóga és a meditáció kegyelméből megadatott nekem. És biztosan tudom, hogy nem tudtam volna összeállítani egy olyan egyszerű, ugyanakkor erőteljes jógasorozatot, mint az öt tibeti gyakorlat. 


Ez a könyv az általam ismert legjobb mód arra, hogy kifejezzem a jóga iránti köszönetemet és megbecsülésemet mindazért, amit neki köszönhetek. Remélem, hogy olvasóim élvezetesnek és ösztönzőnek találják. Remélem, hogy felébreszti kíváncsiságukat, hogy kipróbálják az ismertetett módszereket. Sok sikert kívánok mindenkinek. Szívélyes üdvözlettel!"

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Az öt tibeti

Az öt tibeti

Öt dinamikus gyakorlat az egészség, az energia és a személyes erő érdekében

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: