Egészség, életmód

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Bea Johnson - Zero Waste otthon Nagyobb

Bea Johnson - Zero Waste otthon

9789634380351

Kevesebb hulladék, egyszerűbb élet

Bővebb leírás

Márka: Könyv

Rendelhető 1 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 39 hűségpont kapható. A kosarad összesen 39 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 92 Ft‎.


3 970 Ft‎

Egyéb infó

Lehetséges-e szemét nélkül működtetni egy háztartást? Lehet-e úgy vásárolni, hogy a szatyrainkba ne kerüljenek műanyag csomagoló eszközök? Meg lehet-e szabadulni mindattól, amire igazából nincs szükségünk? A válasz: határozott igen!
Bea Johnson, a hulladékmentes életmód koronázatlan királynője 2008 óta gyakorolja családjával együtt a Zero Waste, azaz "nulla hulladék" életvitelt. Tapasztalatait, amiket sokszor rögös utakat járva szerzett, ebben a könyvben osztja meg a környezettudatosságra törekvő olvasóval. Könyvében arra bátorít, hogy csökkentsük az otthoni zűrzavart, a dolgok birtoklása helyett válasszuk az élményeket, és mindezt ne csak egy jobb környezetért, de egy jobb önmagunkért tegyük.
A könyv praktikus, kipróbált megoldásokat mutat be arra, hogy életünk teljesebb és egészségesebb legyen. 

Bea Johnson a Zero Waste életmód nagykövete. 2008 óta követi a hulladékmentes életmódot, és mára mindössze egy befőttes üvegnyi szemetet termel családjával együtt évente.
A francia származású szerző Kaliforniában él férjével és két kamasz fiával.

A Mamamibolt mamái elkötelezett hívei a kevesebb hulladék termelésének. Épp ezért kínálatunkban számos terméket találhattok, aminek segítségével elkerülhető, illetve kiiktatható a felesleges hulladéktermelés. Blogunkon többször írtunk már ezzel kapcsolatban. ITT keresd!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Bea Johnson - Zero Waste otthon

Bea Johnson - Zero Waste otthon

Kevesebb hulladék, egyszerűbb élet

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: