Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Bea Johnson - Zero Waste otthon
Bea Johnson - Zero Waste otthon
3 970 Ft

Bea Johnson - Zero Waste otthon

Bea Johnson Zero Waste otthon című könyvéből megtudhatod, hogyan termelj kevesebb hulladékot otthon és hogyan élj egyszerűbb életet. A könyv részletesen kitér a csomagolóanyagokra és a haszontalan, felesleges tárgyakra, egy kis odafigyeléssel és néhány egyszerű trükkel te is csökkentheted a hulladékot a környezetedben!

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
3 970 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Mit gondolsz, lehetséges-e szemét nélkül működtetni egy háztartást? Lehet-e úgy vásárolni, hogy a szatyrainkba ne kerüljenek műanyag csomagoló eszközök? Meg lehet-e szabadulni mindattól, amire igazából nincs szükségünk? A válasz: határozott igen! Bea Johnson, a hulladékmentes életmód koronázatlan királynője 2008 óta gyakorolja családjával együtt a Zero Waste, azaz "nulla hulladék" életvitelt. Tapasztalatait, amiket sokszor rögös utakat járva szerzett, ebben a könyvben osztja meg a környezettudatosságra törekvő olvasóval, aki akár te is lehetsz. Ebben a könyvében arra bátorít, hogy csökkentsük az otthoni zűrzavart, a dolgok birtoklása helyett válasszuk az élményeket, és mindezt ne csak egy jobb környezetért, de egy jobb önmagunkért is tegyük. A könyv praktikus, kipróbált megoldásokat mutat be arra, hogy életünk teljesebb és egészségesebb legyen.

Bea Johnson a Zero Waste életmód nagykövete. 2008 óta követi a hulladékmentes életmódot, és mára mindössze egy befőttesüvegnyi szemetet termel családjával együtt évente. A francia származású szerző Kaliforniában él férjével és két kamasz fiával.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634380351
Cikkszám
9789634380351
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!