Új termékek

Megtekintett termékek

Építő játékok

Leértékelések

Gyártók

Bauspiel színes óriás szivárvány, 10 részes

BS0138

A nagy sikerű szivárvány gigantikus változata a Bauspiel-től, fából készült természetes játék, nyílt végű játék.

Bővebb leírás

Márka: Bauspiel

KÉSZLETEN

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


28 212 Ft‎

-15%

33 190 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A nyílt végű játékok közszeretetnek örvendő klasszikus darabja a szivárvány. Ez a Bauspiel szivárványok közül a legnagyobb változat, egészen 50 centi hosszú a legnagyobb ív!

A bauspiel szivárványának stabilitása verhetetlen. Mivel a Bauspiel GmbH specialitása az óvodák számára gyártott fajátékok immár több mint 30 éve, jelentős tapasztalattal rendelkeznek tartósság és pedagógiai szempontból egyaránt.

A gyermekek minden korosztálya tud játszani vele, a gyermekkor egyik legkedvesebb emléke maradhat. Játszhatnak vele rakosgatósat, egyensúlyozósat, ügyességi játékokat, megépülhet belőle egy akadálypálya vagy szivárvány ívek tornya. Kombinálható a többi Bauspiel és más építővel, remek építőelem az emeletes építményekhez, de lehet belőle izgalmas autó vagy golyó versenypálya, csak a te fantáziára van bízva! 

10 szivárvány ív, 10 csodás színárnyalat
Anyagok: fa, egészségre ártalmatlan festék
Méretek: 50 x 25 x 5 cm

Fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Bauspiel színes óriás szivárvány, 10 részes

Bauspiel színes óriás szivárvány, 10 részes

A nagy sikerű szivárvány gigantikus változata a Bauspiel-től, fából készült természetes játék, nyílt végű játék.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: