Új termékek

Megtekintett termékek

Építőjátékok

Leértékelések

Gyártók

Grimm's fa láng építő, nagy

GR10730

Természetes, nyílt végű fajáték, egymásba és egymásra rakható, lángot formázó építő a Grimm's-től. Erőteljes, tüzes színei magára vonzzák a tekintetet.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 94 hűségpont kapható. A kosarad összesen 94 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 222 Ft‎.


9 490 Ft‎

Egyéb infó

A láng építő a Grimm's fantázia építők egyike, különleges, tematikus darab. Mint ahogy a szivárványok, ez is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és a környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá.

5 részből áll, melyek egymásra és egymásba tehetők. A lángnyelveket lehet rakosgatni, válogatni, méret és forma alapján egymásba tenni, a kisebbek számára fejlesztő játéknak alkalmas. Később, a nagyobb gyerekek számára a lángnyelvek egészen különleges kiegészítői lehetnek a többi Grimm's építőnek. Épülhet belőlük várkapu, manóbarlang, tábortűz, vagy az elemek formájának és tapadásának köszönhetően akár égig érő építmények is. Versenyezhettek, hogy ki tud minél több darabot egymásra tenni és minél furcsább alakzatokat létrehozni!

Ez a Grimm's építő megkapta a "Spiel Gut" (jó játék) minősítést.

5 darabos
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve
Legnagyobb magasság: 16 cm
Ajánlott életkor: 1 év felett

Nézd meg a kisebbik testvérét ITT

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's fa láng építő, nagy

Grimm's fa láng építő, nagy

Természetes, nyílt végű fajáték, egymásba és egymásra rakható, lángot formázó építő a Grimm's-től. Erőteljes, tüzes színei magára vonzzák a tekintetet.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: