Új termékek

Megtekintett termékek

Építőjátékok

Leértékelések

Gyártók

Grimm's virág építő

GR10900

Természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék a Grimm's-től, mely egy szépséges virággá rakható össze és játék után a szobátok dísze is lehet. 

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 160 hűségpont kapható. A kosarad összesen 160 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 378 Ft‎.


16 090 Ft‎

Egyéb infó

A virág építő egy különleges szépségű fajáték, élénken zöldellő szára és dús sziromlevelei magukra vonzzák a tekintetet. Mint ahogy a szivárványok, ez is kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá.

Az egymásba illeszkedő részeivel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik. Játék közben a gyerekek fejlesztik finommotoros képességeiket, a szem-kéz koordinációt. Később, nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a szép virág, a részeiből lehet barlangokat, alagutat, manófalvat, erdei lakot építeni, a fantázia birodalom épületeit és messzeségeit díszíteni.

A virág építő tényleg olyan szép, hogy két játék között a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze lehet. Nézd meg egy másik különlegesen mutatós építőnket, Glora Házát - Casa Glora

9 darabos, nagy virággá rakható össze
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve
Méretek: magasság 22 cm, szélesség 18 cm, vastagság 6,5 cm
Ajánlott életkor: 2 éves kortól.

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's virág építő

Grimm's virág építő

Természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék a Grimm's-től, mely egy szépséges virággá rakható össze és játék után a szobátok dísze is lehet. 

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: