Új termékek

Megtekintett termékek

Építőjátékok

Gyártók

Grimm's faszeletek építőkockák

GR10045

Színes faszeletek, pasztell szivárvány színű szabálytalan építő elemek hálóban. Nyílt végű természetes játék a Grimm's-től.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 147 hűségpont kapható. A kosarad összesen 147 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 347 Ft‎.


14 790 Ft‎

Egyéb infó

Ez a különleges építő készlet kis és nagy nyolcszögletű faszeletekből áll, színük pont, mint a pasztell szivárványé! Mindenféle méret és vastagság megtalálható a készletben, ami 16 építő elemből áll.

Korhatár nélkül mindenki tud vele játszani, a szép színek és különös formák az egészen kicsiket is lekötik, jó őket nézegetni, rakosgatni, válogatni. A fa megmunkálásának köszönhetően az elemek felülete nem csúszik, jó velük építkezni. A készlet önmagában is tökéletes, vagy használhatod más Grimm's építők kiegészítőjeként.

Rusztikus építményeket, őskori búvóhelyeket, Stonhenge-et, sziklás vidékeket építhetsz belőle, a fantázia birodalmad még színesebbé teheted! Ha vége a játéknak, hamar rend lesz a szobában, mert az elemeket a hálóba gyorsan összeszedheted.

Waldorf játék, minden eleme különböző. A csomag 16 építő elemet tartalmaz, tartó hálóval.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Méretek: átmérő 3-10 cm, magasság 2-18 cm
Ajánlott életkor: 1 év felett

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO KÉSZLETTEL vagy a nem mindennapi KÉRGES ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's faszeletek építőkockák

Grimm's faszeletek építőkockák

Színes faszeletek, pasztell szivárvány színű szabálytalan építő elemek hálóban. Nyílt végű természetes játék a Grimm's-től.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: