Új termékek

Megtekintett termékek

Építőjátékok

Gyártók

Grimm's 1001 éjszaka építő, 54 darabos

GR10203

Fából készült nyílt végű játék, Grimm's tematikus építő készlet, nem mindennapi keleties stílusú elemeiből egzotikus építményeket készíthetsz.

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Rendelhető 6-8 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 432 hűségpont kapható. A kosarad összesen 432 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 020 Ft‎.


43 290 Ft‎

Egyéb infó

A Grimm's különleges tematikus darabjai közé tartozik az 1001 éj építő játék. Nem mindennapi formájú elemeivel egzotikus hangulatot varázsolhatsz, keleties stílusú épületeket alkothatsz. A színválogatás is kivételes, az építő elemek a perzselő napsütés és fülledt naplementék színeiben díszlenek.

A készlet önmagában is nagy, 54 darabos, de tökéletesen illik is az összes többi Grimm's építő játékhoz, csúcsos, keleties stílusú elemei feldobják az alap készletedet. 

Mint minden Grimm's építő, ez a játék is nagyon sokoldalúan, sokféle játékhoz, építéshez, szerepjátékhoz, tanuláshoz is alkalmas. Korosztály nincs, egészen kicsiktől a nagy gyerekeknek is megfelel!

54 darab építő elem, fa keretben
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve
Méretek: keret: 44,5 cm; tömbök vastagsága 4 cm, hosszuk 2-12 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól

NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a TÉGLALAPOKKAL vagy a SZÍNSKÁLA ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 

Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

ACCREDITATIONS-FSC.png

Olvasnál a témában? Ajánljuk a mamami.hu cikksorozatát!

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - I.

A változatosság gyönyörködtet

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - II.

A nyílt végű játékok

Mit tanultam a
Grimm's játékoktól? - III.

Fenntarthatóság a játékok világában
10666_Baulatten_natur_st1-1-1024x1024.jp Art100006BFD451A29904BFDAA434BC78047827F Untitled-design-1.png

ELOLVASOM

ELOLVASOM

ELOLVASOM

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's 1001 éjszaka építő, 54 darabos

Grimm's 1001 éjszaka építő, 54 darabos

Fából készült nyílt végű játék, Grimm's tematikus építő készlet, nem mindennapi keleties stílusú elemeiből egzotikus építményeket készíthetsz.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: