Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
10 490 Ft

Grimms föld építőelemek

Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A 4 elem építőelemek Föld tagja. Különleges színű, szokatlan formájú elemekből álló építő készlet. Waldorf jellegű, nyílt végű fajáték fejlesztéshez, építéshez, szerepjátékhoz, rakosgatáshoz és még sok minden máshoz. Kombináld ezeket a kellemes színű elemeket a többi Grimm's építővel, hogy örömteli élményeket szerezzhess!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet a természetesség jegyében, fából készült és kézzel van festve, csakis környezetbarát anyagokat és technikákat alkalmaztak a gyártás során. Egymásba és egymásra rakható részeinek barlangszerű formája és tónusai a Föld rétegeit, rejtett kincseit juttatják eszünkbe. A Föld építőelemek készlet egy sokoldalú játék és már a kicsik is tudnak vele játszani. Elő lehet venni építéshez, szerepjátékhoz, fejlesztő játékhoz vagy akár dekorálni is lehet vele.

A szokatlan alakú elemekkel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik. Játék közben a gyerekek fejlesztik finommotoros képességeiket, a szem-kéz koordinációt. A nagyobbak hegyeket, barlangokat, kerítéseket és házikókat építenek belőle, és mindent, amit csak a fantáziájuk enged. Jól kombinálható a LÁNG ÉPÍTŐVEL és a KAVICSOKKAL építőkkel, és van egy kistestvére is, ő pedig a FÖLD ÉPÍTŐ!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL vagy a SZÍNSKÁLA ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Legnagyobb szélesség: 16 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett, a kis részeket a babák lenyelhetik!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10740
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!