Új termékek

Megtekintett termékek

Fajátékok

Gyártók

Bauspiel színes ívek

BS0168

Bauspiel természetes játék, nyílt végű fa játék. 32 színes szivárvány ívből álló építő játék készlet.

Bővebb leírás

Márka: Bauspiel

KÉSZLETEN

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


33 291 Ft‎

-10%

36 990 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Ha a SZIVÁRVÁNY tetszett neked, akkor szeretni fogod ezeket a színes íveket, ebben a készletben 4 színben találod meg őket: van itt sárga, piros, zöld és kék!

Az egész gyermekkoron át, egészen kicsiktől nagy gyermekekig mindenkit lefoglal, lehet rakosgatni, szín és méret szerint szortírozni. Ügyességi játéknak is tökéletes, lehet vele egyensúlyozni, tornyot építeni, egészen bonyolult akadálypályákat, golyópályákat létrehozni.

A többi Bauspiel építővel tökéletesen illenek egymáshoz, egészen nagy építő játék készletre tehetsz szert, ha kombinálod.

Fa keretben 32 szivárvány ív, 4 színben (színenként 8 ív)
Anyagok: fa, egészségre ártalmatlan festék
Méretek: ívek vastagsága: 2,5 cm, szélesség: 5-10-15-20 cm, magasság: 2,5-5-7,5-10 cm, keret: 23 x 23 x 2,5 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Bauspiel színes ívek

Bauspiel színes ívek

Bauspiel természetes játék, nyílt végű fa játék. 32 színes szivárvány ívből álló építő játék készlet.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: