Új termékek

Megtekintett termékek

Fajátékok

Leértékelések

Gyártók

Bauspiel sárkányok kék/zöld

Bauspiel természetes játékok, fa sárkányok.

Bővebb leírás

Márka: Bauspiel

KÉSZLETEN

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


5 031 Ft‎

-10%

5 590 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Bauspiel sárkány család mely önmagában is tökéletesen megállja a helyét, de tökéletes kiegészítője a Bauspiel Lovagvár építőnek, a nagy X építőnek vagy minden egyéb építőjátéknak. Kombináljátok az építőket és alkossatok szebbnél szebb építményeket.

Szárnyaljon a fantázia, építsetek hatalmas kastélyokat és várakat, védjétek meg az ott lakókat, vagy építsetek barlangot a sárkányoknak ahol meghúzódhatnak és pihenhetnek. :)

A család kombinációban két nagy sárkányt és három kicsit találhattok.

Anyaga: fa, egészségre ártalmatlan festékkel kezelve

Méretek:

Nagy sárkányok: 12 x 3 cm x 14 cm,

Kis sárkányok: 9 x 2,5 x 10 cm

Ez a készlet fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden fa építő elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásuk, térbeli látásmódjuk épül.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Bauspiel sárkányok kék/zöld

Bauspiel sárkányok kék/zöld

Bauspiel természetes játékok, fa sárkányok.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: