Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
199 Ft - 89 900 Ft
Ajánlott életkor (év)
0 év - 99 év
Minta
Márka
Fejlesztendő terület
Tanítási szemlélet
Termék státusza

Fajátékok

Fa játékaink minőségi, gyermek- és környezetbarát anyagokból készülnek. A gyűjteményünk kialakításánál alapszempont, hogy segítsük a tudatosabb vásárlást és óvjuk környezetünket. Nagyon szép, igényes darabok, melyek jól kísérik a különböző korosztályú gyermekeink fejlődési ütemét.


491termék130
491termék130

A fajátékok elengedhetetlen kellékei az otthoni játéktérnek. A játékaink válogatásánál alapszempont, hogy segítsük a tudatosabb vásárlást és óvjuk a környezetünket. Első pillanatban drágábbnak tűnhetnek, de ha hosszabb távban gondolkodunk, láthatjuk, hogy megtérül a kifizetett összeg.

Játékaink minőségi, gyermek- és környezetbarát anyagokból készülnek és bátran kijelenthető, hogy szinte elnyűhetetlenek. A tartósságuk mellett szolgálják gyermekünk képzelőerejének fejlődését, gondoljunk csak az egyszerű fa kockákra, amiből bármilyen csoda épülhet a kis kezek alatt és miközben pakolgatják a darabokat, még a szem-kéz koordinációjuk is fejlődik. A fagyöngyök fűzésével pedig erősödik a koncentrációs- és finommotorikus képességük.

Emellett a fajátékok nagyon jól kísérik a különböző korosztályú gyermekeink fejlődési ütemét. Babáinknak remek társa lehet például egy fából készült csörgő vagy rágóka. Később, totyogóknál, ovisoknál pedig jöhetnek a járgányok, gyümölcsök, konyhai felszerelések. De a nagyobb, már kisiskolás gyermekeink is szívesen elidőznek fakockákkal, aminek építésénél csak a képzelet szabhat határt.

Nem elhanyagolható az sem, hogy a fajátékok nagyon szép, igényes darabok, így az esztétikai ízlés kialakításában is segítségünkre lehetnek.