Új termékek

Megtekintett termékek

Fajátékok

Leértékelések

Gyártók

Grimm's Sunset szivárvány építő

GR10705

Hozzánk is  megérkezett A GRIMMS várva várt újdonsága,  a Grimm's Sunset szivárvány építő készlete. Készen álltok a játékra?

Bővebb leírás

Márka: Grimm

Ez a termék jelenleg nincs készleten

Ennek a terméknek a megvásárlásával 229 hűségpont kapható. A kosarad összesen 229 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 540 Ft‎.


22 900 Ft‎

Egyéb infó

ÉRKEZIK MÉG KARÁCSONYIG, HA ILYET SZERETNÉL, JELÖLD BE AZ EMAILES ÉRTESÍTÉST A TERMÉK MELLETT!

A szivárvány kollekció legújabb tagja a 10 darabos Sunset Rainbow. Igazán érdekes háttértörténettel érkezik meg Magyarországra, a mi szíveinket már a történet olvasása is megmelengette. Fogadjátok szeretettel ti is!

A Grimm's legújabb szivárványának inspirációját a környezet iránti szenvedélyes elkötelezettség adta. Hogy miért? 

Mert a 12 darabos szivárványok gyártásához szükséges méretet mindössze néhány hársfa éri el, közel 40 év munkája, növekedése árán - ez teszi ezeket a szetteket még különlegesebbé. 

A természet ugyanakkor változatos, egyedülálló és szabályozhatatlan, nem ismer sablonokat : így természetesen gyakran előfordul, hogy egy-egy fa mindössze néhány centiméterrel marad el a kívánt mérettől. Ezekből készülnek a Grimm's további termékei, hiszen ha egy fa a Grimm's szolgálatába szegődik, a gyártó elkötelezett abban, hogy a fát teljes egészében felhasználja. A leggazdaságosabb, legtökéletesebb feldolgozottság, a legkevesebb hulladék a vadonatúj, 10 darabos készlet segítségével érhető el. 

A Sunset szivárvány építő tehát a természet iránti tisztelet zálogaként kerül a vásárlók elé.

Méretek: szélesség - 30 cm, magasság - 14 cm 

Tekintettel arra, hogy a termék egyetlen darab hársfából készül, a fa természetes erezete, a rajta lévő különleges mintázatok a szivárvány minden darabján felbukkanhatnak. A termék színezéséhez vízbázisú festéket használ a gyártó, amely ezeket a különlegességeket nem fedi el, hagyja, hogy a fa természetes tökéletessége átragyoghasson rajta. Így biztosak lehettek abban, hogy gyermeketek a világ egy patinás darabját tarthatja a kezében játékai során. Minden szivárvány egyedi, különleges, megismételhetetlen darab. 

Grimms fajátékok

További információk a Grimm's termékekről: https://mamamibolt.hu/content/90-fajatekok-grimm

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Grimm's Sunset szivárvány építő

Grimm's Sunset szivárvány építő

Hozzánk is  megérkezett A GRIMMS várva várt újdonsága,  a Grimm's Sunset szivárvány építő készlete. Készen álltok a játékra?

Írd meg véleményed

30 hasonló termék: