Új termékek

Megtekintett termékek

Fajátékok

Leértékelések

Gyártók

Nagymama - PlanToys Nagyobb

Nagymama - PlanToys

PT9851

Bájos nagymama figura.

Bővebb leírás

Márka: PlanToys

Rendelhető 3-4 hét

Ennek a terméknek a megvásárlásával 29 hűségpont kapható. A kosarad összesen 29 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 68 Ft‎.


2 990 Ft‎

Egyéb infó

A PlanToys nagyi figurája kiváló kiegészítője lehet bármelyik babaháznak. A gyermekek életében a szerepjáték kiemelt jelentőséggel bír: egyfelől ezáltal sajátítják el azokat a szerepeket, amelyekkel a mindennapokban találkoznak, másfelől pedig a különböző szerepekbe bújás során újrajátszhatnak minden eseményt, ami megtörtént velük. A babacsalád egyszerűsége, letisztultsága révén kiváló felület gyermeked képzeletének. 

Ajánlott életkor: 3 év + 

PlanToys a termékeinek a 100%-át már latexet nem termelő gumifából állítja elő, a gyár éves fa felhasználása a gyár 30 km-es környezetéből kerül a gyártásba.

Folyamatosan gondoskodnak a fák pótlásáról az újra erdősítő programjuk által.

Az újraerdősítő program keretében nem csak pótolják a fákat, hanem arra is figyelnek, annyi fát ültessenek, ami több CO-ot köt meg, mint amennyit a gyár kibocsájt.

PlanToys így gyárt és épít egy szebb jövőt a gyermekeink és unokáink számára. Örülünk, hogy a termékeink között üdvözölhetjük újra a PlanToys fa játékait!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Nagymama - PlanToys

Nagymama - PlanToys

Bájos nagymama figura.

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: