Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható ugráló nyuszi fa játék
8 490 Ft

Grimms húzható ugráló nyuszi fa játék

Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Grimms húzható nyuszi fa játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr fából készült nyuszi a Grimm's-től. Köss rá madzagot, így mindenhová magaddal húzhatod! Még ugrabugrál is ahogy húzod!

Vidd magaddal a játékkal töltött idő alatt és szerezz örömteli élményeket ezzel a kedves fajátékkal! Kombináld a nyuszit további Grimm's játékokkal, hogy remek kis társaságot alakíts belőlük!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron
8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 127 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A gyerekek kedvencei közé tartozik ez a madzagon húzható, natúr fából készült nyulacska. Ugrabugrál ahogy húzod, hiszen a hátsó kerekei nagyobbak! Jó móka!

Hűséges társ, köss rá madzagot és mindenhová magaddal húzhatod! Igazán kedves játék, az égerfa szép rajzolatát, kellemes tapintását, természetességét mindenki szereti. Az élei, formája lekerekítettek, nem bántják a kis kezeket. Ha szeretsz versenyezni, hívd ki WILLY-T, A LOVACSKÁT egy megmérettetésre!


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan növényi összetételű olajjal kezelve


Méret: 12,5 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09000
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!