Fogápolás

Leértékelések

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe

SZE0182

Fa fogkefe, más nevein: miswaak, siwak, sewak. 

Bővebb leírás

Márka:

Ennek a terméknek a megvásárlásával 9 hűségpont kapható. A kosarad összesen 9 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 21 Ft‎.


990 Ft‎

Egyéb infó

Az arakfa (Salvadora Persica) ágából készülő természetes fogápoló eszköz, amely segítségével fogkrém használata nélkül tisztíthatjuk a fogunkat.

A Salvadora Persica ág nedve több mint 70 alkotóelemet tartalmaz, amely jótékony hatással van a fogak és az íny állapotára. Hatásosságát és egészségességét több 100 tanulmány vizsgálta és bizonyította.
Használatát a World Health Organization is ajánlja!

A fa természetes jellegéből adódóan változó vastagságú darabok!

Származás: Pakisztán
Kiszerelés: 1 db/ csomag

A vákumcsomagolásban lévő miswak ~20 cm hosszú.

A fa természetes jellegéből adódóan változó vastagságú darabok!

A Miswak (Salvadora Persica) használatának legfontosabb előnyei:

- Nincs szükség fogkrémre

- Antibakteriális hatású

- Megelőzi a különböző íny betegségeket

- Természetes módon fehéríti a fogakat

- Megelőzi a kellemetlen leheletet

- Hatékonyan gátolja a lepedék képződést

Hogyan kell használni a Miswakot?

Fontos a megfelelő használat! A Miswakkal mindig az ínytől távolodva sikáld a fogad. Használat után  olyan helyen tárold ahol nem szárad ki. A Miswakot az első használat előtt folyó víznél öblítsd el, ha kiszáradt, akkor frissítsd fel egy pohár vízben.

 Használata:

 


Használata akár alkalmilag, hagyományos fogkefe használata mellett is ajánlott! Nagyon jó uti kísérő, ha nincs alkalmad mosdóban fogat mosni.

Egy kis Miswak történelem

A Mishwak ismert és elterjedt eszköz főleg a Közel-Keleten és Indiában. Története egészen az Iszlám kezdetéig nyúlik vissza, sőt állítólag már a Babiloniak is használták. Később a Görög- és a Római Birodalom szerte, valamint az ókori egyiptomiak körében is elterjedt a használata. A muszlimok gyakran említik, hogy Mohammed próféta is ajánlotta használatát.

 A Salvadora Persica fa

A Salvadora Persica (más néven Arak fa, Toothbrush tree, mustard tree) egy kis méretű fa, amely rostos szerkezetű ágát - elsősorban az iszlám országokban - évszázadok óta használják fogtisztításra.

Használatát a World Health Organization is ajánlja (WHO: Preventive Methods and Programmes for Oral Diseases. 1987). Kutatások sora bizonyítja, hogy a Salvadora Persica számos a szájápolás szempontjából előnyös tulajdonsággal rendelkezik: antibakteriális, vérzés csillapító hatású, zsíroldó, súroló anyagokat tartalmaz, gátolja a lepedék képződést.

Íze kissé kesernyés, elsőre szokatlan.

A fa őshonos fajként a következő országokban fordul elő: Algéria, Angola, Kameroon, Chad, Egyiptom, Eritrea, Etiópia, India, Irán, Izrael, Jordánia, Kenya, Líbia, Mali, Mauritánia, Mozambiq, Niger, Nigéria, Omán, Pakistán, Palestina, Szaud Arábia, Szenegál, Szomália, Dél Afrika, Sri Lanka, Szudán, Tanzánia, Uganda, Yemen, Zambia, Zimbabwe.

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe

Miswak (Siwak) - természetes, fa fogkefe

Fa fogkefe, más nevein: miswaak, siwak, sewak. 

Írd meg véleményed

Kellékek

16 hasonló termék: