Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő, 60 lapos
Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő, 60 lapos
1 490 Ft

Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő, 60 lapos

WaterWipes BIO Baba Törlőkendő 60 db-os kiszerelés, 100%-ban biológiailag lebomló összetétel!

Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron
1 490 Ft
Egységár: 1 490 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

WaterWipes BIO Baba Törlőkendő 60 db-os kiszerelés


Miért szeretjük?



  • Nincs benne semmi felesleges anyag, vegyszer, adalék

  • Jó nedves, nem éppenhogy

  • Anyaga biológiailag lebomló, mégsem vékony

  • Nem ragacsos a kezünk használat után

  • Kis mennyiség is hatékonyan tisztít


 


A WaterWipes Baba Törlőkendő alap Csomag 60db baba törlőkendőt tartalmaz. A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán a gyermekek bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is.


A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás a gyermeke számára, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekünk bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.


Kiválóan alkalmas akár a melegebb napokon a Gyermekek és felnőttek bőrének frissítésére, hiszen semmilyen tartósítószert vagy illatanyagot sem tartalma. Ennek köszönhetően a WaterWipes természetes törlőkendő nem hagy maga után ragadós vagy kellemetlen bőrt, csak a frissességet és természetesen üde érzést.


Egy csomag WaterWipes mindig segít, hogy üde és friss érzése legyen a bőrnek akár Babák, akár a szülők esetében. Bátran kipróbálhatjátok akár egy kirándulás alkalmával, de kitünő választás sportolás alatt a szabadban vagy egy GYM-ben is. Biztos lehetsz benne, hogy azonnal kellemes érzést biztosít Számodra.


A WaterWipes Baba törlőkendő több kiszerelésben megvásárolható ezzel is alkalmazkodva az Édesanyák igényeihez és a költséghatékonyabb beszerzéshez.


 


Anyaga: 100% -ban Viszkózból készült anyag, Biológiailag lebomló 12 héten belül, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával.


Akkreditálta a Skin Health Szövetség. Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz

Adatok
Márka
Waterwipes
Cikkszám
420047
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!