Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő MegaPack, 12x60 lapos
Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő MegaPack, 12x60 lapos
14 990 Ft

Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő MegaPack, 12x60 lapos

Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő MegaPack, 12x60 lapos
Waterwipes BIO baba nedves törlőkendő MegaPack, 12x60 lapos

WaterWipes BIO Baba Törlőkendő 12x60 db-os kiszerelés, 100%-ban biológiailag lebomló összetétel! MegaPack waterwipes popsitörlő

 

Csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekünk bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.

 

Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
14 990 Ft
Egységár: 1 249 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

WaterWipes BIO Baba Törlőkendő 12x60 db-os kiszerelés

 

Miért szeretjük?

    • Nincs benne semmi felesleges anyag, vegyszer, adalék
    • Jó nedves, nem éppenhogy
    • Anyaga biológiailag lebomló, mégsem vékony
    • Nem ragacsos a kezünk használat után
    • Kis mennyiség is hatékonyan tisztít

 

A WaterWipes Baba Törlőkendő Multi Csomag 4x60db baba törlőkendőt tartalmaz. A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán a gyermekek bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is.

 

A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás a gyermeke számára, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekünk bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.

 

Kiválóan alkalmas akár a melegebb napokon a Gyermekek és felnőttek bőrének frissítésére, hiszen semmilyen tartósítószert vagy illatanyagot sem tartalma. Ennek köszönhetően a WaterWipes természetes törlőkendő nem hagy maga után ragadós vagy kellemetlen bőrt, csak a frissességet és természetesen üde érzést.

 

Egy csomag WaterWipes mindig segít, hogy üde és friss érzése legyen a bőrnek akár Babák, akár a szülők esetében. Bátran kipróbálhatjátok akár egy kirándulás alkalmával, de kitünő választás sportolás alatt a szabadban vagy egy GYM-ben is. Biztos lehetsz benne, hogy azonnal kellemes érzést biztosít Számodra.

 

A WaterWipes Baba törlőkendő több kiszerelésben megvásárolható ezzel is alkalmazkodva az Édesanyák igényeihez és a költséghatékonyabb beszerzéshez.

 

 

 

Anyaga: 100% -ban Viszkózból készült anyag, Biológiailag lebomló 12 héten belül, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával.

 

Akkreditálta a Skin Health Szövetség. Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz

Adatok
Márka
Waterwipes
Cikkszám
420036_CS
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Mezei Ibolya
2023.08.26
Nagyon érzékeny a kisfiam bőre. Amióta ezt a törlőkendőt használjuk, nem volt semmi problémánk. Nekünk nagyon bevált.
Igazolt vásárlás
Kiss Gabriella
2022.09.06
A legjobb törlőkendő amit eddig próbáltunk