Gyapjúkülsők

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Leértékelések

Petit Lulu bebújós gyapjú pelenkakülső, Turquoise Cars

Petit Lulu gyapjúkülső a legtermészetesebb pelenkázásért.

Bővebb leírás

Márka: Petit Lulu

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 91 hűségpont kapható. A kosarad összesen 91 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 215 Ft‎.


8 190 Ft‎

Egyéb infó

Petit Lulu bebújós gyapjú külső

Különösen jól szellőző pelenkakülső, amely kiválóan használható egész nap, különösen éjszakára - hiszen megfelelő ápolás mellett teljesen szivárgásmentes. A merino gyapjú természetes módon antibakteriális anyag, így nem lesz állott szaga hosszan tartó használat után sem, ráadásul különösen alkalmas érzékeny bőrű babák pelenkázására. Remekül előzi meg a pelenkakiütéseket is. 

Több méretben is elérhető. 

 

Méret Súly Derékbőség  Combkörméret Hossz*
S kb. 6-10 kg 30-46 cm 17-28 cm 53 cm
M kb. 9-13 kg 34-52 cm 22-36 cm 55 cm
L kb. 12-16 kg 40-58 cm 25-38 cm 57 cm
XL kb. 14-19 kg 46-64 cm 30-42 cm 62 cm

* A hossz a csípőszegélyt is magában foglalja. 

 

Anyaga: 100% merino gyapjú.

Két réteg merino gyapjúból áll ez a Petit Lulu külső, amelyet egy harmadik egészít ki a nedvesedésre leginkább hajlamos zónában, hogy a lehető legmagasabb fokú nedvszívást biztosítsa. A varrás kívül található, elkerülve ezzel az irritációt - a pelenka nem fog nyomot hagyni babád bőrén. A pelenka szegélyeit is gyapjúból készítették, hogy mindenhol gyengéden ölelje körbe babádat.

Nadrágpelenka szabású belsők fölé ajánljuk leginkább, de prefolddal és tetrával is kiválóan működik. Csak egészítsd ki kedvenceidet egy Snappi pelenkacsattal, és már készen is vagytok. 

A gyapjú anyag természetesen igényel némi extra gondoskodást: az első használat előtt érdemes kimosni és lanolinnal kezelni - ettől alakul ki páratlan nedvszívó képessége. 

A lanolinozás következtében elegendő a használatok között megszárítanod, és 2-3 hetente kimosnod. Javasoljuk, hogy a lanolinnal való kezelést 4-6 hetente ismételd. 

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Petit Lulu bebújós gyapjú pelenkakülső, Turquoise Cars

Petit Lulu bebújós gyapjú pelenkakülső, Turquoise Cars

Petit Lulu gyapjúkülső a legtermészetesebb pelenkázásért.

Írd meg véleményed

Kellékek

23 hasonló termék: