Gyermekkönyvek

Gyártók

Megtekintett termékek

Új termékek

Új Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért Nagyobb

Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért

9789631440171

Márka: Könyv

Ennek a terméknek a megvásárlásával 24 hűségpont kapható. A kosarad összesen 24 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 57 Ft‎.


2 490 Ft‎

Egyéb infó

Boldizsár Ildikó és a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület csatlakozott a Művészek a klímatudatosságért csoporthoz, és vállalták, hogy összegyűjtik a világ népmesekincséből azokat a meséket, amelyek a teremtett világ iránti felelősségről, az ember ezzel kapcsolatos feladatairól szólnak, hogy segítsenek a szülőknek, pedagógusoknak és mindnyájunknak a tudatosításban.

Olyan meséket adnak közre, amelyekben az ember még harmóniában élt a természettel, és tudta, hogy mit kell tennie, hogy ez így maradjon.

Olyan meséket, amelyekben az ember tiszteli a fákat, növényeket, állatokat, és szót ért velük - összhangban léteznek vagy törekszenek rá egy-egy konfliktus után.

Olyan meséket, amelyekben a teremtett világ szépsége megmutatkozik, és az ember ennek örülni tud, érzi a felelősségét. És olyan meséket is, amelyekben ezt nem érzi, aztán baj lesz belőle... De még van visszaút, megbocsátás, egy utolsó lehetőség...

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért

Mesék a csodakertről - Az egyetlen Földért

Írd meg véleményed

Kellékek

30 hasonló termék: