Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Olivia szilárd sampon - Frissítő puhaság

Olivia szilárd sampon - Frissítő puhaság
Olivia szilárd sampon - Frissítő puhaság

Az Olivia szilárd sampon frissítő puhaságot biztosít a síros hajnak. Harmonizáló hatásának köszönhetően a hajápolás zöld, szilárd samponjaként használhatod. Nemcsak puhává és fényessé teszi a hajat, hanem természetes módon ápolja is azt, helyreállítja a töredezett hajvégeket és rugalmassá teszi a hajszálakat.

Kiszerelés
60 g
Nincs raktáron
2 490 Ft
Egységár: 415 000 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az Olivia szilárd sampon kókuszból származó bőrbarát tisztító tenzidei puhává és fényessé teszik a hajat. A növényi keratin intenzív kondicionáló hatású, belülről erősíti és kívülről védi a hajszálakat, helyreállítja a haj töredezettségét és rugalmasságot ad neki. A csalán, a borsmenta és a teafa támogatásával szabályozza a fejbőr faggyútermelését, így a gyorsan zsírosodó hajjal küzdőknek hozhat pozitív változást. Ezt a csalános szilárd sampont a könnyen, vagy hajmosás után gyorsan zsírosodó haj kiegyensúlyozására ajánljuk.


Használata:


Egyszerűen nedvesítsd be a hajadat és a sampont, dörzsöld vagy csúsztasd végig a hajadon addig, amíg kellően felhabosodik. A képződött habbal mosd meg a hajadat ugyanúgy, ahogyan egy folyékony samponnal szoktad. Elegendő csak a képződött habot bemasszíroznod, nem szükséges a samponnal hosszabb ideig dörzsölnöd a hajadat és fejbőrödet, mert sem a csomagolással, sem a termékkel nem pazarlunk! Annyit használj belőle, amennyit a hajad valóban igényel. A mosást követően öblítsd ki vízzel, és ha szükséges, ismételd meg a hajmosást.


NINCS FELESLEGES ÖBLÍTÉS: A szilárd samponos hajmosás nem igényel extra ecetes, vagy citromos vizes öblítést, nem nehezíti el a hajadat. A gyengéd kókusztenzideknek köszönhetően akár már egyetlen hajmosás után is tiszta, puha és fényes lesz a haj.


Minden egyes szilárd samponunkkal kisebb ökológiai lábnyomot hagyhatsz magad után, hiszen műanyag flakon nélküli, lebomló növényi összetevőkből áll. A sampon tároló batyuja 100% organikus pamut anyagból készült, később azt teszel bele, amit csak szeretnél.


KIS HELYEN IS ELFÉR: A tenyeredben elfér, és nem igényel semmilyen törődést. Egy darab szilárd sampon átlagosan két flakon folyékony samponnak felel meg és ez veled tarthat, bárhová is utazol a nagyvilágban!


GAZDASÁGOS, NEM CSAK ZÖLD: Hajtípustól és hossztól függően 30-50 hajmosásra elegendő. Így egy szilárd samponnal dupla mennyiségben moshatsz hajat ahhoz képest, mint folyékony, flakonos társaikkal.


KIEMELT HATÓANYAGOK:


Tenzid: Kókuszból származó gyengéd és kíméletes tisztító hatóanyag, amely bőrünk által jól tolerálható, bőrbarát, krémes és gazdag habzású, tisztító és habzó anyag. A hajat extrán könnyen fésülhetővé, rugalmassá, puhává és fényessé teszi. Nem irritálja a szemet, és nem szárítja a hajszálakat, környezetbarát és könnyen lebomló formula.


Növényi keratin: Hatásos és igen intenzív hatóanyag, a kukoricából, a búzából és a szójababból származó hidrolizált fehérjék optimális kombinációja, összehangolt kondicionáló, mélyen behatol a hajszálakba, a nagyobb molekulák pedig a hajszálakhoz tapadnak, így képezve védő filmréteget a hajszálakon. Egyszerre erősítik belülről és védik kívülről a hajszálakat. Javítja a haj rugalmasságát, víztartalom szabályozó tulajdonságokkal bír, támogatja haj nedvességellátását. A hajszálak kevésbé töredeznek és fényesebbnek tűnnek.


Csalán: A csalánnak a fejbőrre és a hajra gyakorolt jótékony hatása népgyógyászatilag elismert. Szabályozza a faggyútermelést, és javulást hoz zsíros vagy mosás után könnyen zsírosodó hajra. Zsíros korpa, viszketegség, és hajhullás esetén erősíti a hajat.


Borsmenta és teafa illóolaj: vérkeringést fokozó hatásukkal erősítik a csalán faggyútermelést szabályozó tulajdonságait, így együtt a könnyen zsírosodó haj elleni küzdelem extra támogatói. Friss, fűszeres illatukkal felpezsdítenek, frissesség érzését adják és serkenthetik a hajnövekedést.


Kiszerelés: 60 g

Adatok
Márka
Olivia
Cikkszám
OLIVSZFP
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!