Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Popolini hosszúujjú hálózsák újszülötteknek

Organikus anyagokból, fair trade körülmények között, gyermekeink jövőjéért. Plusz egy pont, amiért Magyarországon készülnek.

A Popolini biopamut hálózsák kifejezetten újszülöttek számára készül, puha anyaga körülöleli a babát és két rétege kellemes meleget biztosít.

Nincs raktáron
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Popolini biopamut puha hálózsák kifejezetten újszülöttek számára készül, puha anyaga körülöleli a babát és kellemes meleget biztosít. Ez egy kétrétegű hálózsák, külseje puha, pasztel színű velúrszövetből készül, a belső pedig bársonyos érzetű, plüssre emlékeztető biopamut fleece. A két réteg gondoskodik a melegről, a puha szövet pedig a baba kényelméről. Az ujja végét le lehet hajtani, hogy még jobban melegítse a kis kezeket. Bő szabása elegendő mozgásteret biztosít a baba számára, az extra hosszú cipzár pedig könnyűvé teszi az átöltözést és a pelenkacserét.


Használata 18°C - 21°C között ideális.


Anyaga:
Külső réteg: velúrtextil, 100% biopamutból, GOTS minősítés
Belső réteg: 100% biopamut fleece, GOTS minősítés


 


Hossza: 60 cm


40°C-on mosható.


Figyelem, méretválasztáskor a hálózsák legyen 20 cm-rel hosszabb a baba lábánál!


 


*A GOTS minősítés a gyapotföldektől egészen a boltok polcáig garantálja, hogy az egész ellátási lánc a legszigorúbb szabványoknak felel meg. A gyapotot ökológiai módon termesztették, a textiltermékeket ökológiai módon gyártották és gyártásuk során nem használtak környezetszennyező vegyszereket, a gyárban szigorú környezeti és társadalmi normáknak feleltek meg.


Adatok
Fő anyag
Biopamut
Márka
Popolini
Cikkszám
091002-06-84
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!