Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
16 989 Ft - 34 990 Ft
Fő anyag
Minta
Márka
Termék státusza

Rugalmas hordozókendők


51termék130
51termék130

Rugalmas hordozókendők

Segítség a vásárláshoz:

Rugalmas kendővel kötni kezdetben könnyebb, nem kell annyira precízen kötni őket, mit egy szövöttet, ezért kezdőknek nagy könnyebbséget szokott jelenteni, apukák is szívesen felveszik az egyszerűbb kezelhetősége miatt, de természetesen szövött kendővel is ugyan olyan szépen meg lehet tanulni. Ajánlott rugalmas kendő márkák:

Close Caboo (amely rugalmas és hibrid is egyben), Manduca Sling, Tricot slen. Liliputi.

Egyszer magadra kötöd – egész nap hordhatod

Egy rugalmas kendő, mint például a manduca sling, probléma nélkül megköthető előre, azaz míg a baba még vígan rugkapál a pelenkázón, vagy az autósülésben ül még. Ha a szövött kendővel esetleg nem boldogultál eddig, a rugalmas hordozókendőt értékelni fogod! Ugyanis szuper egyszerű a használata. Ha szeretnéd, elég akár egy alapkötést megtanulnod. Magadra kötöd még baba nélkül a kendőt szépen precízen és csak ezután helyezed bele a babát, ezt az anyag rugalmassága teszi lehetővé. Tökéletesen illeszkedik minden alkatra és a babád méreteire is, tényleg minden alkatra!

Ugyanilyen egyszerűen veheted ki a babát a kendőből, közben szoptathatsz, átöltöztetheted, bepelenkázhatod, átteheted az autósülésbe, vagy csak a karodba veheted, majd visszateheted a hordozókendőbe anélkül, hogy újra kéne kötnöd. A kendő maradhat végig rajtad, megkötve, akár egy ruhadarab.

Nagyon gyakran a rugalmas hordozókendő az első hordozóeszköz, újszülötteknél általában jó kezdés. Nem nehéz megtanulni, bárki boldogulhat vele, vékony, könnyen kezelhető, jól tartja a még kis súlyú babát.

A babahordozás a kezdetekben ha lehet ilyet mondani, a legfontosabb, hiszen egy újszülöttnek olyan fontos a testközelség, akár a légvétel, ahogy Prof. dr. Bagdy Emőke beszélt róla. A hordozott babák általában nyugodtabbak, kevesebbet sírnak, a csípőfejlődésüknek az első hat hét meghatározó, és még meg is könnyíti az életet a babákkal.

Kérd a mamamibolt tanácsadóinak segítségét.