Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Szűrés
Ár (Ft)
5 990 Ft - 64 991 Ft
Fő anyag
Minta
Márka
Termék státusza

Mei tai, félcsatos hordozók

46termék130
46termék130

A mei tai babahordozó eszközök ázsiai eredetűek, ahol a derékpántok és a vállpántok többnyire megkötősek, nagyon jól méretre állíthatók, bármilyen kicsi vagy nagy is a hordozó személy, kényelmesre köthető. A legegyszerűbbektől a már kifinomultabb kivitelű mei tai hordozókig sokfélével találkozhatunk, de alapvetően egy egyszerű, jól használható hordozóeszköz. A kenguruk első változata lehetett ez, még csatok és hevederek nélkül.

A félcsatos hordozók hasonlóak, csak többnyire deréknál már nem megkötősek, hanem csatosak.

A mei tai vállpántja lehet sima pánt, kendőpánt, de párnázott is.

Félcsatosokhoz tartozik még a Bondolino is, bár itt nem csat, hanem erős tépőzár rögzíti a derékpántot.

A babahordozás, a babák testközelben tartása elemi szükséglete a kisbabáknak, számos módon segíti fejlődésüket, könnyebben és hosszabban szopiznak, segíti a kötődést és nem utolsó sorban megkönnyíti az életünket a kisbabával.

A babák hordozása nem újkeletű dolog, de ma már szuper fejlesztéseken átment igazán kényelmes hordozók segítik mindennapjainkat.

Míg egy mei tai korábban nagyon egyszerű összevarrt hátrészből és vállpántokból állt, ma már mindenhol párnázott vagy legpuhább szövésű kendőpántokkal felszerelt csodákkal találkozhatunk. Ezek valóban kényelmesek és megkönnyítik a babák hordozását.

Minél hamarabb kezdjük a hordozást (lehetőleg újszülött kortól), annál jobban hozzászokik a testünk a súlyhoz, fokozatosan ahogy nő a baba, míg ha 6-7 kg súlyú babával kezdünk, nehezebbnek tűnhet.

Manduca Twist, Bondolino, Hop-tye, Liliputi, BB-tai