Új termékek

Megtekintett termékek

Hinta

Gyártók

Varázspalló sky

VP-sky

Varázspalló hinta fából, a szabad és kreatív játék szerelmeseinek. Csúszda, hinta, kisasztal, bunker, és még mi minden!

Bővebb leírás

KÉSZLETEN

Ennek a terméknek a megvásárlásával 194 hűségpont kapható. A kosarad összesen 194 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 458 Ft‎.


19 490 Ft‎

Egyéb infó

Színes varázspalló menta

varázspalló | egy zseniális egyensúlyozó hinta fából, természetes egyszerűségével segíti a szabad és kreatív játékot. Évek óta a mamamibolt kínálatában ez a szuper csúszda, hinta, kisasztal, bunker, és még mi minden!

Mi az a varázspalló?

Egyensúlyozó hinta, csúszda, fotel, íróasztal, ételpad, híd, színpad, hajó... és még mi midnen más.

Első látásra csak egy hajlított deszka, a gyermekek mégis kortól függetlenül megtalálják a benne rejlő, szinte végtelen lehetőségeket. A palló arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szabadon játszanak, hogy kész ötletek befogadása helyett saját maguk hozzák létre a játékukat, aktívak és kreatívak maradhassanak.

A varázspalló egyszerre mozgatja a gyermekek fantáziáját és nyújt egy újfajta mozgásélményt. Fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatosságot és a térben való tájékozódási képességet. Egyszerű formájának és időtálló kialakításának köszönhetően kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, ugyanakkor remek szórakozást nyújt minden játszani vágyó kisebb és nagyobb gyermek számára.

Kinek?

A varázspalló minden gyermek számára hasznos és vidám játék, tornaeszköz, de a nyugtalan, rossz alvó, megkésett mozgásfejlődésű, egyes enyhe fokban mozgássérült kisgyermekek, ügyetlen, mozgáskoordinációs problémával küzdő, túlmozgásos, magatartás- és figyelemkoncentrációs zavarok tüneteit mutató, autizmus spektrumzavarral élő gyermekek számára különösen javasolt és előnyös.

Egyszerű forma és időtálló kialakítás, kiváló fejlesztő jelentőséggel bír, és mellette remek szórakozást is nyújt a kisebb és nagyobb gyermekeknek.

Teherbírása és kialakítása lehetővé teszi, hogy felnőttek és idősek is használhassák fizikoterápiás eszközként.

méret | hossz: 87 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 21 cm, súly: kb 3 kg

felület | a varázspalló favédelme érdekében kizárólag gyermek- és környezetbarát vízbázisú lakkot használ a gyártó

magyar termék

anyag | fsc minősítésű európai erdőből kitermelt bükk fa

teherbírás | 200 kg

mit fejleszt | az egyensúly érzékelést, az önbizalmat és koncentrációt, a testtudat kialakulását, a figyelmet, a szem-láb koordinációs képességet, erősíti az izomzatot, segíti a térben való tájékozódást, fontos szerepe lehet a mozgás-beszéd integrálásában és a beszédritmus összerendezésének elősegítésében

Tanúsítvány a biztonság érdekében:

Mamami tapasztalatok:

2 éves kor körül érkezett hozzánk az első palló, most 4 és fél éves kislányom még mindig nagy örömmel használja főleg csúszdaként, bunker építőelemként, barlangként és golyópályaként. A golyópálya funkciója eszméletlen jó reflexfejlesztő, nézd meg videónkat róla!

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Varázspalló sky

Varázspalló sky

Varázspalló hinta fából, a szabad és kreatív játék szerelmeseinek. Csúszda, hinta, kisasztal, bunker, és még mi minden!

Írd meg véleményed

Kellékek

12 hasonló termék: