Új termékek

Megtekintett termékek

Hinta

Leértékelések

Gyártók

Adamo bébihinta - Mustársárga

AH0MS

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani.

Bővebb leírás

Márka: Adamo

KÉSZLETEN

Utolsó darabok az áruházban

Ennek a terméknek a megvásárlásával 269 hűségpont kapható. A kosarad összesen 269 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 635 Ft‎.


26 900 Ft‎

Egyéb infó

A bölcsővel kombinált ADAMO bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani. 

Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az ADAMO hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat.

Miért érdemes az ADAMO hintát választani?

-    100% pamutból, és kezeletlen fából készül, így gyermek és természetbarát

-    Születéstől 3 éves korig vagy 15 kg-os súlyig használható

-    A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát

-    Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét

-    Házon belül és kívül is használható

-    Plafonra szerelhető, vagy állvánnyal is használható 

Ez a hinta elkíséri gyermekünket a születéstől egészen 3 éves koráig, közben megszereti a hintázást, ringatózást, amit átélt édesanyja hasában. Egyensúlyérzéke gyorsan fejlődik, és ahogy elkezd járni, sokkal biztonságosabban és stabilabban teszi azt. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan! 

Könnyen összerakható és szétszedhető, így akkor sem kell otthon hagynunk, amikor utazunk, hiszen bárhol egy kis konzol segítségével rögzíthető vagy egy faágra felszerelhető, ha éppen piknikezünk.

A hinta tartozékai:

-kezeletlen keményfa rudazat,

-10mm vastag fehér kötélzet,

-magasság állító karabíner,

-biztonsági karabíner a felfüggesztéshez,

-színes pamut párna,

-strapabíró 100% pamut külsőrész

Anyagok: 100% pamut, kötél: 100% polipropilén, rudak: bükk

Hozzászólások

Írd meg véleményed

Adamo bébihinta - Mustársárga

Adamo bébihinta - Mustársárga

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani.

Írd meg véleményed

Kellékek

7 hasonló termék: