Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

A csoda odalent - Minden, amit a női nemi szervről tudni akarsz, és amit tudnod kell
A csoda odalent - Minden, amit a női nemi szervről tudni akarsz, és amit tudnod kell
3 995 Ft

A csoda odalent - Minden, amit a női nemi szervről tudni akarsz, és amit tudnod kell

A csoda odalent egy világhírű könyv, melyben humoros formában ismerkedhetnek meg a fiatalok a női nemi szervvel, valamint az azzal kapcsolatos érzelmekkel, érzésekkel. Ez az olvasmányos könyv hiánypótló tájékoztatást ad a lányoknak az életükben, testükben zajló biológiai folyamatokról, a szórakoztató ismeretterjesztés tökéletes példája!

Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron
3 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"A női altestről szóló leginformatívabb és legolvasmányosabb könyv, amivel valaha találkoztam" (Ellen Sofie Lauritzen, Morgenbladet, Norvégia)

A női altest rendkívül érdekes, és úgy gondolják, a szexuális egészség kulcsát nagyrészt az jelenti, ha tudjuk, hogyan működünk. Erről szól ez könyv, amely hiánypótló ebben a témában.

A már 35 nyelven megjelent nemzetközi bestseller könyvben olvashatunk a csikló nagy titkáról, a menstruációt szabályozó féktelen hormontáncról és arról, miként működik a fogamzásgátlás a testedben.

Tudod, miért fáj a menstruáció?
Létezik-e a szűzhártya?
Miért nehéz elérned az orgazmust?
Veszélyes-e a hormonális fogamzásgátlás?
Mennyi ideig halogathatod a gyerekvállalást?

Ez a kritikusok által nemzetközileg is elismert, világsikerű könyv a nehéz kérdésekre is könnyen érthetően, humorral adja meg a választ. A csoda odalent mindenkinek szól, akinek van szeméremteste, vagy aki szeretne vele közelebbről megismerkedni. A könyv műfaja a szórakoztató ismeretterjesztés, azon belül is orvostudományi kérdéseket magyaráz el laikusok számára is érthetően, jó adag humorral fűszerezve. Tárgyilagosan, érthetően, ugyanakkor személyes és az olvasóközönség számára is jól ismert példákkal ismertetve.

"Lenyűgözően jó oktatókönyv." (Anneline Staff professzor, a Norvég Orvosi Szövetség Szemléje)

A jól tagolt fejezetekben a következőkről olvashatunk:

Az altest felépítése, a külső és belső nemi szervek, a menstruáció, a folyások, a hormonok elképesztő működéséről, illetve hogy pontosan mikor lehet teherbe esni.

A fogamzásgátlásról szóló részben a hormonális és hormonmentes fogamzásgátló eszközöket részletesen és az egyes módszereket áttekinthetően, táblázatban is leírva mutatja be, de a sürgősségi fogamzásgátlásra és az abortuszra is alaposan kitér.

Hatalmas előnye a könyvnek, hogy a magyar viszonyokat, tehát az itthon is elérhető eszközöket és lehetőségeket is bemutatja (a szakmai lektor dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász volt).

Olvashatunk a betegségekről, a vérzészavarokról, a nagyon sok nőt érintő endometriózisról, a PCOS-ről, a miómákról, a nemi betegségekről és az aranyérről is. Nem kerüli ki a méhnyakrák témáját és annak szűrési lehetőségeit sem. Részletesen kitér a vetélésre és arra, meddig lehet halogatni a gyerekvállalást, valamint a nemi szervek csonkításáról és az intimsebészetről is szót ejt.

A nemzetközi sajtóban nagy visszhangot kiváltott könyvet többen elképesztően zseniálisnak, lenyűgöző oktatókönyvnek és a női altestről szóló Lonely Planet útikönyvként írják le, abszolút nem véletlenül. Sokat hozzátesz a könyv érthetőségéhez az illusztrációk színvonala, sokszor szarkasztikus humora, direktsége, amely a norvégoknál rendkívül népszerű fiatal karikaturista, a Tegnehanne néven ismertté vált Hanne Sigbjørnsen munkája.

Érdemes megnézni a két szerző nagy sikerű TED-előadását is, ahol lerántják a leplet például a szűzhártyával kapcsolatos tévhitekről.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789632785752
Cikkszám
9789632785752
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!